inSPORTLine Froggy Pro Test

inSPORTline Froggy Pro

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av trampolinen inSPORTLine Froggy Pro har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, sprett, sikkerhet, og generell kvalitet på både hoppeduken og rammen.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

inSPORTLine Froggy Pro

6.8 / 10

inSPORTline Froggy Pro

Beskrivelse: Froggy Pro fra inSPORTLine er ikke av de mest solgte trampolinene på markedet, men leveres likevel med tilfredsstillende kvalitet.

Trampolinen har en totalt diameter på 4.3 meter, og den maksimale brukervekten er hele 150 kilo.

I praksis muliggjør dette at flere kan hoppe på trampolinen samtidig, og det 193 centimeter høye sikkerhetsnettet reduserer risikoen for uhell betraktelig.

Selve monteringsprosessen vil for de aller fleste oppfattes som enkel, og GetFitness.no har blant annet trekt frem den enkle monteringsmanualen som en stor fordel.

På den negative siden nevner testerne at de ønsker seg en noe tykkere kantpolstring, og det nevnes også at rammen kunne vært mer solid.

inSPORTLine Froggy Pro er et rimelig budsjettvalg, som generelt sett har mottatt OK tilbakemeldinger.
Trampolinen når ikke helt opp i toppen med de beste premiumvalgene, hvor mye av årsaken er rammen - som rett og slett burde vært mer solid.

8.8 / 10
GetFitness.no

"Sikkerhetsnettet er hele 193 centimeter høyt, og er produsert av et værbestandig PVC-materiale. Hoppeduken er solid, og de 88 fjærene sikrer et godt oppspenn - og dermed god spenst. Som nevnt har trampolinen er lav vekt, da totalvekten er kun 55,7 kilo. Ved montering er dette utvilsomt en fordel, men vi skulle gjerne sett at inSPORTline hadde lagt enda litt mer arbeid i å gjøre rammen mer solid. "

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste trampolinene, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av trampoliner!