inSPORTline InCondi RW60 Test

Insportline incondi rw60 test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av romaskinen inSPORTline InCondi RW60 har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, ytelse, slitestyrke og komfort.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

inSPORTline InCondi RW60

8.8 / 10

Insportline incondi rw60 test

Beskrivelse: Romaskinen InCondi RW60 leveres av inSPORTline, og til tross for at leverandøren ikke er spesielt godt kjent er tilbakemeldingene fra testerne gode.

GetFitness.no omtaler romaskinen som både stillegående og funksjonsrik - mens HardWorkout.no ser seg spesielt fornøyde med den solide konstruksjonen.

InCondi RW60 er utstyrt med elektromagnetisk motstand, hvor du har mulighet til å justere belastningen mellom hele 16 ulike motstandsnivåer.
Motstanden justeres enkelt via hurtigtastene på den innebygde treningscomputeren, som i tillegg har mottatt skryt for de mange nyttige funksjonene.
Funksjonene du finner på computeren er blant annet tid, distanse, kaloriforbruk, antall rotak samt pulsmåling.

Pulsmålingene gjennomføres via det trådløse pulsbeltet, og GetFitness.no gir produsenten skryt for å ha inkludert dette i prisen.

Testerne er også enige om at de 12 forhåndsinstallerte treningsprogrammene er svært praktiske, og det oppfattes som enkelt å komme i gang med treningen.

Utover dette sikrer den elektromagnetiske motstanden et lavt støynivå, slik at du enkelt kan se på TV eller høre musikk mens du trener.

inSPORTline InCondi RW60 er en solid og funksjonsrik romaskin, som gir god valuta for pengene!

9.8 / 10
GetFitness.no

"inSPORTline Incondi RW60 er en svært funksjonsrik romaskin, som leveres med hele 16 ulike motstandsnivåer. Den elektromagnetiske motstanden gir fra seg lite støy, og romaskinen kan enkelt slås sammen for å begrense plassbruken."

Vis mer ▼
9.0 / 10
HardWorkout.no

"inCondi RW60 er solid og har en vektbegrensing på 150kg. Når det ikke er i bruk, kan den enkelt foldes sammen og rulles bort for praktisk oppbevaring. inCondi RW60 kombinerer meget god kvalitet og høy brukervennlighet, og leverer en svært god romaskin."

Vis mer ▼

For å få en full oversikt over de beste romaskinene på markedet anbefaler vi at du tar en titt på vår test av romaskiner!