inSPORTline inCondi RW600 Test

insportline incondi rw600 test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av romaskinen inSPORTline inCondi RW600 har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, ytelse, slitestyrke og komfort.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

inSPORTline inCondi RW600

7.8 / 10

insportline incondi rw600 test

Beskrivelse: inSPORTline inCondi RW600 omtales som en svært solid romaskin, og har blant annet blitt kåret til best i test hos forbrukermagasinet BesteiTest.no.

Romaskinen er utstyrt med magnetisk motstand, og du kan selv justere belastningen mellom hele 16 ulike motstandsnivåer.
Justeringen gjøres enkelt via hurtigtastene på den innebygde treningscomputeren.

Computeren har mottatt skryt fra testerne for å være svært brukervennlig, og er utstyrt med praktiske funksjoner for både tid, kaloriforbruk, antall rotak og puls.
Pulsmålingene kan enkelt gjennomføres via det trådløse pulsbeltet, som medfølger i prisen.

Dersom ønskelig kan du også koble deg opp mot computeren via Bluetooth, og deretter integrere romaskinen opp mot ulike treningsapper.

Rent funksjonelt er også testerne svært fornøyde med den ergonomiske utformingen, og brukere helt opptil 2 meter kan problemfritt benytte seg av romaskinen.

Den solide konstruksjonen sikrer også at brukere helt opptil 150 kilo kan benytte seg av romaskinen, og den har i tillegg mottatt skryt for å være behagelig i bruk.

inSPORTline inCondi RW600 er en stabil og robust romaskin, som er utstyrt med hele 16 ulike motstandsnivåer.
Den innebygde computeren fremstår som svært gjennomtenkt, og det trådløse pulsbeltet medfølger i prisen!

10 / 10
BesteiTest.no

"Dette er en romaskin som passer perfekt til deg som ønsker en stabil, variert og morsom treningsøkt. Her får du alt du kan drømme om av funksjoner og muligheter. Prisen er i det øvre sjiktet, men til gjengjeld får du svært mye for pengene. Maskinen er dessuten av høy kvalitet, og kommer til å gi deg treningsglede i mange år fremover. Vi kårer derfor dette treningsapparatet til beste romaskin 2021."

Vis mer ▼
8.9 / 10
HardWorkout.no

"inSPORTline inCondi RW600 er en real slitemaskin med masse funksjonalitet. Denne romaskinen råler juling, og den er laget for mye bruk over tid. Den er også enkel i bruk, og har alt vi ønsker oss av en pålitelig romaskin."

Vis mer ▼

For å få en full oversikt over de beste romaskinene på markedet anbefaler vi at du tar en titt på vår test av romaskiner!