JAYS S-Living One Test

JAYS-S Living One Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av smarthøyttaleren JAYS S-Living One har vi hentet ut kunde- og ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som blant annet har vektlagt ytelse, brukervennlighet, tilkoblingsmuligheter – og ikke minst, lydkvalitet!

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

JAYS S-Living One

8.0 / 10

JAYS-S Living One Test

Beskrivelse: JAYS S-Living One er en elegant smarthøyttaler, som har mottatt skryt for å tilby god lyd - gitt at selve høyttaleren er så liten som den er.

Testerne har også lite å utsette på tilkoblingsmulighetene, og dersom du ikke ønsker trådløs tilkobling via Bluetooth eller WiFi, kan du enkelt koble deg til via en 3,5 mm mini-jack.

JAYS S-Living One kan enkelt integreres opp mot andre smarthøyttalere, hvor du kan benytte deg av èn av to multiromsløsninger - enten Apple AirPlay 2 eller Google Home.

Slik som de aller fleste andre smarthøyttalere kan JAYS S-Living One også styres via stemmen, og høyttaleren støtter både Google Assistant, Amazon Alexa og Siri.

Støtter både DLNA og Spotify!

8.3 / 10
LydOgBilde.no

"Jays gjør det meste riktig med sitt første forsøk på en høyttaler for hele hjemmet."

Vis mer ▼
7.0 / 10
Mobil.se

"Fint ljud Stöd för både Airplay och Chromecast Bra ljudresurser, särskilt den lilla högtalaren"

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste smarthøyttalerne på markedet, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av smarthøyttalere!