JBL Bar 3.1 Test

JBL Bar 3.1 Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av lydplanken JBL Bar 3.1 har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet ytelse, brukervennlighet, tilkoblingsmuligheter – og ikke minst, lydkvalitet!

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

JBL Bar 3.1

8.8 / 10

JBL Bar 3.1 Test

Beskrivelse: JBL Bar 3.1 er en brukervennlig lydplanke som leveres med en helt egen dedikert subwoofer.

Bar 3.1 er en oppgradering av forgjengeren, 2.1 - og gitt det relativt fornuftige prisnivået er dette et solid valg for deg som ønsker god lyd uten at det koster skjorta.

Testerne er svært imponerte over det brede lydspekteret som tilbys av JBL Bar 3.1, og subwooferen har fått mye skryt for å være dyp og kraftig.
Enkelte går så langt som å påstå at JBL Bar 3.1 er i en helt egen liga i sin prisklasse, og både forbrukerne og testerne enes om at lydplanken er svært godt egnet til både film, TV, musikk og spilling.

Når det kommer til brukervennlighet er det få som klarer å måle seg med JBL, og Bar 3.1 er i følge testerne intet unntak - og forbrukerne har også trukket frem at det er svært enkelt å koble opp lydplanken.

Forbrukerne har også lite å utsette på tilkoblingsmulighetene, og vi nevner blant annet både HDMI, USB og Bluetooth.

Kort og godt en fornuftig priset lydplanke, som har mottatt gode tilbakemeldinger fra både ekspertene og forbrukerne - men enkelte mener forøvrig at surround-effekten ikke er helt optimal.

10 / 10
LydOgBilde.no

"JBL Bar 3.1 er ikke til å kimse av, når man ser subwooferen med sitt undersidemonterte basselement på hele 10 tommer. Klart størst i denne testen, og i sin prisklasse for øvrig. Lydplanken har ikke bare én, men tre HDMI-innganger som alle støtter HDCP 2.2 og dermed 4K-video fra Blu-ray. Den har et stort og tydelig display i front, og fjernkontrollen ligger fint i hånda. ​​"

Vis mer ▼
8.0 / 10
PCMag.com

"The JBL Bar 3.1 sounds fantastic whether you're watching a movie or listening to classical music, and the subwoofer delivers some serious power that is quite impressive for the price. Bass lovers will be especially pleased, but the fact that you can adjust bass levels means just about anyone will be able to find a sound that suits their taste. In this price range, we're also fans of the Sony HT-NT5, the LG SJ7, and the sub-free Focal Dimension. But the Bar 3.1 delivers the most power for your money, and that earns it our Editors' Choice award."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste lydplankene, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av lydplanker!