JBL Bar 5.1 Test

JBL Bar 5.1 Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av lydplanken JBL Bar 5.1 har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet ytelse, brukervennlighet, tilkoblingsmuligheter – og ikke minst, lydkvalitet!

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

JBL Bar 5.1

8.0 / 10

JBL Bar 5.1 Test

Beskrivelse: JBL Bar 5.1 er en lydplanke som har mottatt gode tilbakemeldinger fra forbrukerne, både i Norge og i utlandet.
Forbrukerne er først og fremst imponerte over hvor mye trykk JBL Bar 5.1 har å by på, samt at lydplanken visuelt sett er pen å se på.

Testerne er også imponerte over den medfølgende subwooferen, og trekker blant annet frem at JBL Bar 5.1 passer perfekt til heftige action-filmer.

JBL Bar 5.1 gjør et godt forsøk på å simulere ekte surround, men lydplanken kan dessverre ikke erstatte et reelt surround-system med egne bakhøyttalere.
Både testerne og forbrukerne er allikevel enige om at surround-effekten er god nok, og for de aller fleste vil rett og slett dette være mer enn bra nok.

Tilkoblingsmulighetene er det også lite å utsette på, og det er i praksis kun koaksial og mini-jack som ikke støttes.
JBL Bar 5.1 leveres også med innebygd støtte for både Chromecast og Airplay 2.

På den negative siden har testerne rapportert om at lydbildet kunne vært noe bredere, og at den medfølgende fjernkontrollen fremstår som noe uoversiktlig.

Trådløs tilkobling mellom subwooferen og lydplanken!

8.0 / 10
TrustedReviews.com

"A high-priced sound bar, or a low-priced surround sound system. The JBL Bar 5.1 is a do-it-all solution ideal for those who want minimal clutter but maximum audio effect."

Vis mer ▼
8.0 / 10
TechRadar.com

"For movie lovers with a shortage of space, the JBL offers a seriously appealing prospect: totally wireless surround sound from a soundbar. The sound palette that it offers isn’t as rich as some of its competitors, but its transforming surround sound capabilities are impressive."

Vis mer ▼
7.0 / 10
Best-i-Test.nu

"Oppsummert konstaterer vi at dette er en lydbjelke med betydelige lydressurser, om enn ikke den beste i segmentet når det kommer til innhold med mye dialog. For musikkforbruk er den imidlertid utmerket, og de som hører mye på musikk, vil sannsynligvis like dette produktet. Lydbjelken er i tillegg veldig pen. Absolutt anbefalt, men ikke for alle."

Vis mer ▼
7.0 / 10
PCMag.com

"There's plenty to like about the JBL Bar 5.1 Surround soundbar, but its name implies a more fully immersive theater-like experience than it delivers."

Vis mer ▼
6.6 / 10
LydOgBilde.no

"JBL er kjent for å slå hardere, med mer bass, enn sine konkurrenter. Også i lydplankeavdelingen. Man kunne selvsagt ikke gjøre det noe annerledes med toppmodellen 5.1 Surround, som kliner til i TV-stua."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste lydplankene, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av lydplanker!