JumpMaster Rektangulær Test

JumpMaster Rektangulær Trampoline

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av den rektangulære trampolinen fra JumpMaster har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, sprett, sikkerhet, og generell kvalitet på både hoppeduken og rammen.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

JumpMaster Rektangulær

8.5 / 10

JumpMaster Rektangulær Trampoline

Beskrivelse: Ulikt så godt som alle andre trampoliner, leveres denne trampolinen fra JumpMaster med en rektangulær form.

En av de største fordelene med denne type trampoliner er at spretten vil oppleves som både dypere og mer kontrollert.
Dette er også tilfellet for denne trampolinen fra JumpMaster, og testerne hos GetFitness.no gir trampolinen skryt for å ha svært god sprett.

På den andre siden så kan rektangulære trampoliner i enkelte tilfeller være mindre trygt enn de tradisjonelle, runde trampolinene.
Årsaken til dette er enkelt og greit at brukeren ikke automatisk vil trekkes inn mot midten av hoppeduken mens det hoppes, og det er dermed større risiko for å hoppe ut i kantene på trampolinen.

Heldigvis er trampolinen fra JumpMaster utstyrt med solid kantpolstring, samt et sikkerhetsnett på hele 183 centimeter, som veier noe opp for denne ulempen.

Videre har trampolinen mottatt skryt både fra testerne og forbrukerne da den gir svært god plass for brukerne, og med en maksimal brukervekt på hele 150 kilo kan flere være oppe på trampolinen samtidig.

Utover dette fremstår rammen som svært solid, og leveres med livstidsgaranti fra JumpMaster.

Den rektangulære trampolinen fra JumpMaster er et solid valg for deg som er ute etter best mulig sprett.
Hoppeduken er svært romslig, og det høye sikkerhetsnett beskytter mot uhell!

9.0 / 10
GetFitness.no

"Den største fordelen med en rektangulær trampoline er at den bidrar til en dypere og mer kontrollert sprett - samtidig som at rammen er ytterligere forsterket for å tåle den økte belastningen man får med en rektangulær trampoline. Den solide rammen gjenspeiles også i totalvekten til trampolinen, som er hele 162 kg. Ved montering er ikke dette nødvendigvis en fordel, men når trampolinen er i bruk kan du føle deg trygg på at rammen tåler belastningen. JumpMaster er faktisk så trygg på kvaliteten at rammen leveres med livstidsgaranti."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste trampolinene, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av trampoliner!