JumpMaster Test (4,3 m)

Jumpmaster Trampoline

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av trampolinen JumpMaster Trampoline har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, sprett, sikkerhet, og generell kvalitet på både hoppeduken og rammen.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

JumpMaster Trampoline

8.4 / 10

Jumpmaster Trampoline

Beskrivelse: Denne trampolinen fra JumpMaster har mottatt skryt fra flere hold, og har blant annet blitt kåret til best i test hos GetFitness.no, og beste budsjettvalg hos forbrukernettstedet best-i-test.nu.

Testerne er først og fremst imponerte over den solide rammen, som leveres med intet mindre enn livstidsgaranti.

Både forbrukerne og testerne rapporterer også om at hoppeduken gir svært god sprett, og responsen vil dermed oppleves som meget god når man hopper på trampolinen.
Totalt har hoppeduken en diameter på 4,3 meter, og man har derfor god plass å boltre seg på når man skal hoppe.

Den maksimale brukervekten er 150 kilo, og det er derfor lagt til rette for at flere brukere kan hoppe på trampolinen samtidig.

Flere av testerne trekker også frem sikkerheten som en stor fordel med denne trampolinen.
JumpMaster har valgt å utstyre trampolinen med et finmasket sikkerhetsnett, som i praksis forhindrer at man kan sette fast ben eller armer når man kommer inntil det.
Høyden på sikkerhetsnettet er det også lite å utsette på, da det har en høyde på hele 182 centimeter.

Trampolinen fra JumpMaster er naturligvis også utstyrt med egen kantpolstring, som har en tykkelse på hele 3 centimeter.
Du kan derfor føle deg trygg på at polstringen vil dempe eventuelle fall mot fjærene.

På den negative siden trekker for øvrig flere frem at monteringsmanualen er noe utydelig, samtidig som at sveiseskjøtene kunne vært mer robuste i enkelte partier.

Trampolinen fra JumpMaster er et godt valg for deg som er opptatt av kvalitet, og som samtidig ikke vil tømme hele sparekontoen.
Sikkerheten er ivaretatt, og alt i alt har trampolinen mottatt svært god kritikk på så godt som alle punkter!

9.8 / 10
GetFitness.no

"JumpMaster er et godt valg for deg som setter sikkerheten i høysetet, og vil ha en pålitelig og trygg trampoline. Rammen leveres med livstidsgaranti, og den gode polstringen reduserer risikoen for skader"

Vis mer ▼
9.6 / 10
AlleTestVinnere.no

"Jumpmaster Trampoline kåres til beste billige trampoline i en test hos PriceRunner. Testeren regner den som en trampoline i budsjettklassen, men mener at byggekvaliteten er tilsvarende en mellomklassemodell. Testeren gir også kantbeskyttelsen ros, blant annet for den gode byggekvaliteten og for målene. Spretten vurderes også som veldig god, i det minste for personer som veier mer enn 20 kg."

Vis mer ▼
9.0 / 10
Best-i-Test.nu

"Jumpmaster 4,3 m er en trampoline i øvre budsjettklasse, men har en byggekvalitet som snarere hører hjemme i mellomklassen, og vi kårer den til beste budsjettvalg.Spretten er middels hard, spenstig og muliggjør høye hopp, i hvert fall for personer som veier over 20 kg. Kantbeskyttelsen er av god kvalitet med riktig så gode materialer i forhold til prislappen."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste trampolinene, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av trampoliner!