Libratone Zipp 2 Test

Libratone Zipp 2 Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av smarthøyttaleren Libratone Zipp 2 har vi hentet ut kunde- og ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som blant annet har vektlagt ytelse, brukervennlighet, tilkoblingsmuligheter – og ikke minst, lydkvalitet!

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Libratone Zipp 2

8.2 / 10

Libratone Zipp 2 Test

Beskrivelse: Libratone Zipp 2 er utseendemessig en svært unik smarthøyttaler, som leveres med et godt utvalg av tilkoblingsmuligheter.
Dersom ønskelig kan du naturligvis koble til trådløst, via enten Bluetooth eller WiFi - eller eventuelt benytte deg av kablet tilkobling via USB eller mini-jack.

Libratone Zipp 2 er en portabel smarthøyttaler, og både testerne og forbrukerne er fornøyde med den lange batteritiden på hele 12 timer.

Èn av egenskapene ved Libratone Zipp 2 som testerne virkelig setter pris på er det 360-graders lydformatet, som i praksis tilsier at høyttaler-elementet gir fra seg lyd til alle kanter.
Resultatet er en lite plasserings-sensitiv høyttaler, som til og med kan plasseres midt i rommet om ønskelig.

På den negative siden trekker flere av testerne frem at den tilhørende mobilapplikasjonen oppfattes som noe uoversiktlig, samt litt ustabil - og tilkoblingen kan til tider falle bort.

Leveres med støtte for Apple AirPlay 2!

10 / 10
TechRadar.com

"Bringing proper support for Alexa and AirPlay 2, this update to the Scandinavian designed cylinder speaker makes it the smartest speaker for both looks and features."

Vis mer ▼
8.0 / 10
WhatHiFi.com

"The Zipp 2 earns full marks for lifestyle appeal, but its sound quality is a little below the very best"

Vis mer ▼
8.0 / 10
TrustedReviews.com

"You can find better sounding wireless speakers at the price, but few more flexible ones"

Vis mer ▼
7.8 / 10
KomputerForAlle

"ZIPP 2 er en solid og god Bluetooth-høyttaler. Mesteparten av den sylinderformede saken er kledd i et robust tekstil som fås i mange farger. Øverst sitter en karakteristisk lærstropp, og det går en glidelås langs hele den nederste kanten slik at stoffet kan tas av."

Vis mer ▼
7.0 / 10
PCMag.com

"The powerful Libratone Zipp 2 speaker packs a bass-forward sound signature and Alexa voice control in a stylish design."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste smarthøyttalerne på markedet, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av smarthøyttalere!