Massasjepistol Test – Topp 9 Massasjepistoler 2021

Massasjepistol test

Massasjepistoler er spesielt designet for å bidra til økt restitusjon, redusert stølhet og forbedret mobilitet.

Foruten å være et fantastisk godt alternativ til de som trener mye, kan en massasjepistol også benyttes av de som sliter med stive og støle muskler i hverdagen.

Dersom du sliter med ubehagelig muskelspenninger, eksempelvis i nakke og rygg, vil en massasjepistol bidra til å lette spenningene – og dermed gi deg en mer behagelig og smertefri hverdag.

I vår test av massasjepistoler har vi hentet inn kundeanmeldelser og ekspertvurderinger fra flere hold, og kåret de beste massasjepistolene som er å få tak i på det norske markedet!

Test av massasjepistoler – Best i test 2021

Kort oppsummert er dette den nåværende rangeringen i vår test av massasjepistoler.
Du kan naturligvis lese mer om hvert produkt lenger ned i artikkelen.

Obs: Lenkene i denne oppsummeringen leder til den av våre samarbeidspartnere med produktet på lager til best pris.
Merk at rangeringen til enhver tid oppdateres basert på de ulike ekspert- og kundeanmeldelsene!

  1. Theragun Pro
  2. Hyperice HyperVolt
  3. Abilica MassageGun Pro
  4. Master Fitness MG500
  5. PerformanceGun
  6. Theragun Elite
  7. PerformanceGun Pro
  8. DHZ ReGun Home
  9. Hyperice HyperVolt Plus

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

1. Theragun Pro

Theragun Pro

9.5 / 10

Theragun Pro Test

Beskrivelse: Theragun Pro er en av verdens mest populære massasjepistoler, og har mottatt en lang rekke positive tilbakemeldinger fra forbrukerne.

Forbrukerne er først og fremst svært fornøyde med den solide batteritiden, som er blant den beste som er å finne på markedet.

Avhengig av hvilken behandlingsfrekvenser du benytter deg av, kan massasjepistolen potensielt holde det gående i hele 5 timer - hvor konkurrentene med omkring 1 times batteritid blekner i forhold.

Flere har også trekt frem selve batterisystemet som en stor fordel.
Theragun Pro leveres med 2 batterier, hvor hvert av batteriene holder i omkring 150 minutter.
Så snart det ene batteriet går tomt, kan du sette det rett på lading - og fortsette behandlingen med det andre batteriet.
Dette er en perfekt løsning dersom det er behov for lengre sesjoner, da du ikke vil ha behov for å avbryte behandlingen for å lade underveis.

Behandlingsfrekvensen kan justeres mellom 5 ulike nivåer, hvor den maksimale frekvensen er 2400 støt per minutt.
Sammenlignet med mange andre massasjepistoler er dette en betraktelig lavere frekvens, men Theragun Pro tar dette inn igjen på bakgrunn av amplituden.

Med en amplitude på hele 16 mm, vil massasjepistolen kunne nå dypere inn i muskulaturen, og resultatet blir en mer lindrende og effektiv massasje.

Med i pakken finner du også 6 ulike massasjehoder, som enkelt kan byttes ut når du føler behov for å variere behandlingen.

Ulikt mange andre massasjepistoler kan Theragun Pro også kobles opp mot en egen mobilapplikasjon via Bluetooth, hvor du finner flere forhåndsinstallerte massasjeprogrammer.

På bakgrunn av at massasjepistolen kommer dypt inn i muskulaturen, er det for øvrig anbefalt at du begynner på laveste nivå - for å unngå eventuelle skader.

Theragun Pro er en svært populær massasjepistol, som har mottatt solide tilbakemeldinger fra både forbrukere og testere verden over.
Dyp og lindrende massasje er nøkkelordene for Theragun Pro, og med en amplitude på hele 16 mm kommer massasjepistolen godt til!

10 / 10
ExpertReviews.co.uk

"What it can do, in my experience, is help you attain results that would have otherwise taken much longer to achieve. It’s easy to see why that might appeal to pro athletes and sports teams pushed for time and looking for even the slightest edge over the competition"

Vis mer ▼
9.0 / 10
CyclingWeekly.com

"You only have to hold the Theragun Pro in your hands alongside one of its competitors to appreciate the build quality. Its well thought-through design and direction of adjustable percussive arm distributes pressure away from the hands, whereas other massage guns appear to rely on force generated by the user. This provides the user with a much more controllable and directed treatment application. While the Pro is the most expensive version available, there are other models available in the range with the same build quality. Meanwhile, Therabody's educational support inspires further confidence in the product. We will definitely be investing in more Theraguns for our clinic, and to date over 10 patients have bought their own."

Vis mer ▼

2. Hyperice HyperVolt

Hyperice HyperVolt

8.9 / 10

Hyperice Hypervolt Test

Beskrivelse: Hyperice HyperVolt er en populær massasjepistol, og er solgt i mange eksemplarer både på det norske og det internasjonale markedet.

Massasjepistolen har mottatt skryt for å være enkel å bruke, og med en lav vekt vil det ikke oppleves som ubehagelig og slitsomt med lengre sesjoner.

Behandlingsfrekvensen kan justeres mellom totalt 3 ulike nivåer, hvor det høyeste og mest intense nivået tilbyr hele 3200 støt per minutt.

Med i pakken finner du også 5 ulike massasjehoder, slik at du enkelt kan variere behandling etter deg og ditt behov.

Både testerne og forbrukerne har bemerket seg at Hyperice HyperVolt er relativt stillegående i bruk, som skyldes den spesialutviklede Quiet Gilde-teknologien, som i praksis reduserer støynivået betraktelig sammenlignet med andre massasjepistoler.

På den negative siden ønsker testerne seg noen flere behandlingsfrekvenser, da man finner produkter på markedet med hele 15 ulike nivåer - mens Hyperice HyperVolt er utstyrt med kun 3.

Hyperice HyperVolt er en populær og letthåndterlig massasjepistol, som har mottatt skryt for sitt behagelige støynivå.
Den maksimale støtfrekvensen er hele 3200 støt per minutt, og du kan i praksis få svært intens massasje med dette produktet.

9.6 / 10
GetFitness.no

"Hyperice HyperVolt er en av de mest populære massasjepistolene på markedet, og benyttes av både fysioterapeuter og hobbymosjonister verden over. Massasjepistolen fremstår som enkel å bruke, og kan stilles inn til 3 ulike behandlingsnivåer - med en støtfrekvens på opptil 3200 støt per minutt."

Vis mer ▼

3. Abilica MassageGun Pro

Abilica MassageGun Pro

8.7 / 10

Abilica MassageGun Test

Beskrivelse: Abilica MassageGun Pro er et svært rimelig og fornuftig valg for deg som er på utkikk etter en prisvennlig massasjepistol.

GetFitness.no har kåret denne massasjepistolen til beste budsjettvalg, og skryter blant annet av at behandlingsfrekvensen kan justeres mellom totalt 6 ulike nivåer.

Abilica MassageGun Pro leveres også med 5 utskiftbare massasjehoder, hvor hver av hodene er spesielt tilpasset for ulike muskelgrupper.

Forbrukerne er også fornøyde med produktet, og det rapporteres blant annet om at massasjepistolen er godt egnet mot vonde og stive skuldre.

Selve behandlingsfrekvensen kan maksimalt stilles inn til 2800 støt per minutt, og testerne nevner at de gjerne skulle sett at frekvensen var noe høyere.

Slik som andre massasjepistoler er naturligvis Abilica MassageGun Pro oppladbar, og brukstiden er 2 - 5 timer avhengig av hvilken behandlingsfrekvens du benytter.

Abilica MassageGun Pro er et svært godt budsjettvalg, som passer godt for deg som vil ha en rimelig og allsidig massasjepistol.
Støynivået omtales som lavt, og med 6 ulike behandlingsfrekvenser kan du enkelt variere behandlingen underveis.

9.8 / 10
GetFitness.no

"Abilica MassageGun Pro er enkelt og greit et svært godt budsjettvalg for deg som vil ha en fleksibel og pålitelig massasjepistol. Massasjepistolen leveres med hele 6 ulike behandlingsfrekvenser, de 5 utskiftbare massasjehodene er spesialtilpasset for de ulike muskelgruppene!"

Vis mer ▼

4. Master Fitness MG500

Master Fitness MG500

8.7 / 10

Master Fitness MG500 Test

Beskrivelse: Master Fitness MG500 er et rimelig budsjettvalg for deg som vil ha en enkel og brukervennlig massasjepistol.

I første omgang er testerne svært fornøyde med batteritiden på denne massasjepistolen, som i praksis utkonkurrerer de aller fleste produktene på markedet.
Etter èn lading kan du benytte deg av massasjepistolen i hele 5 timer, og den maksimale støtfrekvensen er hele 3200 støt per minutt - noe man også ser hos de mer kostbare toppmodellene fra både DHZ og Hyperice.

På baksiden av massasjepistolen finner du et hendig informasjonsdisplay, hvor det presenteres informasjon om nåværende behandlingsfrekvens og batterinivå, samt en enkel touchkontroll for å skru massasjepistolen av eller på.

Testerne har også gitt produktet skryt for å ha et relativt lavt støynivå, og det nevnes at man enkelt kan se TV eller film mens man utfører behandlingen.

Totalt kan behandlingen justeres mellom 6 ulike nivåer, noe testerne er tilfredse med - da man enkelt kan tilpasse behandlingen ved behov.
Testerne savner for øvrig noen flere massasjehoder, da Master Fitness MG500 leveres med kun 4 stykker.

Master Fitness MG500 er et rimelig budsjettvalg for deg som vil ha en enkel massasjepistol.
Batteritiden utkonkurrerer så godt som alle andre massasjepistoler på markedet, og behandlingen kan justeres mellom totalt 6 ulike nivåer!

9.4 / 10
GetFitness.no

"Flere av brukerne har rapportert om at MG500 er svært stillegående, samtidig som at informasjonsdisplayet på baksiden av massasjepistolen er svært hendig. Totalt med følger det 4 ulike massasjehoder som kan byttes for å tilpasse behandlingen. Vi skulle med fordel sett at produktet ble levert med noen flere massasjehoder, men på den andre siden er vi svært imponerte over batteritiden - som altså er 5 timer!"

Vis mer ▼
8.9 / 10
TestVinnarna.se

"Master Fitness MG500 är en fantastiskt bra massagepistol med hela 5 timmars batteritid. Däremot är det den digitala displayen som sticker ut lite extra. Därifrån kan du se hastighet, laddningsmätare samt en touchkontroll så du enkelt kan stänga av eller sätta på massagepistolen. "

Vis mer ▼

5. PerformanceGun

PerformanceGun

8.6 / 10

PerformanceGun Test

Beskrivelse: Massasjepistolen PerformanceGun har mottatt fremragende tilbakemeldinger både fra forbrukerne og testerne, og er blant annet blitt kåret til best i test hos treningsmagasinet GetFitness.no.

PerformanceGun har mottatt skryt for å ha et svært behagelig støynivå, og testerne er meget imponerte over at produktet leveres med hele 15 ulike behandlingsfrekvenser.

I praksis fører dette til at du enkelt kan finjustere behandlingen etter deg og din kropp, og flere av forbrukerne rapporterer om at PerformanceGun fungerer ypperlig mot stive og støle muskler.

I tillegg til dette leveres også massasjepistolen med 5 utskiftbare massasjehoder, slik at du enkelt kan variere behandlingen.

Den maksimale behandlingsfrekvensen er 3000 støt per minutt, og de aller fleste rapporterer om at dette holder til de aller fleste bruksområder - selv om frekvensen ikke er like høy som hos enkelte andre massasjepistoler, slik som de mest kostbare utgavene fra DHZ og Hyperice.

Utover dette benyttes også PerformanceGun av profesjonelle fotballspillere i eliteserien, som i seg selv er et solid kvalitetsstempel.

PerformanceGun er en kraftig og svært allsidig massasjepistol.
Både testerne og forbrukerne har prisgitt dette produktet, og svært få har noe som helst å utsette på kvaliteten!

10 / 10
GetFitness.no

"PerformanceGun er kort og godt et fantastisk valg for deg som ønsker en enkel måte å redusere muskelsmerter, øke mobiliteten og generelt sett forbedre prestasjonsnivået. Med svimlende 15 ulike frekvensnivåer kan du enkelte variere intensiteten underveis, og produktet benyttes profesjonelt av både kiropraktorer og eliteutøvere!"

Vis mer ▼

6. Theragun Elite

Theragun Elite

8.4 / 10

Theragun Elite Test

Beskrivelse: Theragun Elite minner på mange måter om søskenmodellen, Theragun Pro.

Begge massasjepistolene er utstyrt med totalt 5 ulike massasjehoder, som enkelt kan byttes ved behov.
Hver av massasjehodene er spesielt tilpasset ulike muskelgrupper, slik at du enkelt kan tilpasse behandlingen etter deg og din kropp.

Flere av forbrukerne har gitt Theragun Elite skryt for å ha et svært behagelig lydnivå, som i stor grad skyldes Theragun's egne QuietForce-teknologi, som i praksis bidrar til å redusere støynivået til det minimale.

Totalt kan behandlingsfrekvensen innstilles til 3 ulike nivåer, og det nevnes fra flere av forbukerne at produktet gjerne skulle hatt noen flere behandlingsnivåer.

På den andre siden vil massasjebehandlingen oppleves som svært dyp og lindrende.
Med en amplitude (slagdybde) på hele 16 mm, vil Theragun Elite komme hele 60% dypere inn i muskulaturen enn en gjennomsnittlig massasjepistol.

Både testerne og forbrukerne er også svært fornøyde over at Theragun Elite leveres med støtte for Bluetooth-tilkobling, hvor du enkelt kan benytte deg av de forhåndsinstallerte massasjeprogrammene via din egen mobiltelefon.

På den negative siden skulle for øvrig forbrukerne gjerne ønske at batteritiden var noe lengre (120 minutter), men dette er likevel langt ifra den dårligste batteritiden som er å få tak i på markedet.

Theragun Elite er et solid valg for deg som vil ha en massasjepistol som tilbyr dyp og lindrende massasje.
Ulikt mange andre massasjepistoler leveres Theragun Elite med en egen mobilapplikasjon, hvor du enkelt kan benytte deg av forhåndsinstallerte massasjeprogrammer!

8.3 / 10
TekGuide.no

"Denne kommer med en 16 mm slagdbde noe som gjør at den når dypt inn i muskelaturen og frigjør spenning. Dette er utrolig bra, og mange setter pris på en massasjepistol som virkelig går dypt inn i muskelaturen. kommer også med en app, hvor man kan velge mellom 3 ulike behandlingsfrekvenser."

Vis mer ▼
7.0 / 10
Self.com

"That’s why I’m giving the Theragun Elite a 7 out of 10: It delivers on reducing stiffness and improving mobility, allowing me to continue working out at the frequency and intensity that I do. It’s a great product, and I think the soreness-reducing benefits will continue to get better with it as I get more comfortable with how it feels."

Vis mer ▼

7. PerformanceGun Pro

PerformanceGun Pro

7.9 / 10

PerformanceGun Pro Test

Beskrivelse: PerformanceGun Pro er en oppgradering av forgjengeren, PerformanceGun.
GetFitness.no har kåret PerformanceGun Pro til beste premiumvalg, som blant annet begrunnes med at denne massasjepistolen tilbyr svært dyp og lindrende massasje.

Testerne har også lite å utsette på fleksibiliteten, og produktet leveres med hele 7 utskiftbare massasjehoder - kombinert med 5 ulike behandlingsfrekvenser.

Den maksimale behandlingsfrekvensen er "kun" 2400 støt per minutt, men testerne gir likevel ikke PerformanceGun Pro noe trekk for dette i sin test - på bakgrunn av den høye amplituden, som altså bidrar til en dyptgående og behagelig massasje.

Forbrukerne er også fornøyde med produktet, og det trekkes blant annet frem at massasjepistolen fungerer ypperlig på stive og støle legger.

Sammenlignet med andre massasjepistoler er også brukstiden svært god.
Massasjepistolen kan benyttes sammenhengende i hele 4 - 6 timer, og oppladningstiden er kun 2 - 3 timer.

På den negative siden savner testerne noen flere behandlingsfrekvenser, slik at man kunne ha tilpasset behandlingen ytterligere.

PerformanceGun Pro er kåret til beste premiumvalg, og tilbyr svært dyp og lindrende massasje.
Batteritiden er meget god, og med 7 utskiftbare massasjehoder kan du enkelt tilpasse behandlingen.

9.8 / 10
GetFitness.no

" PerformanceGun Pro er kort og godt et solid premiumvalg for deg som har behov for en dyp og grundig massasje. Med en amplitude på hele 11mm treffer massasjepistolen svært godt, og til tross for en kraftig motor er batteritiden mer enn tilfredsstillende."

Vis mer ▼

8. DHZ ReGun Home

DHZ ReGun Home

7.9 / 10

DHZ ReGun Home Test

Beskrivelse: DHZ ReGun Home har mottatt tilfredsstillende tilbakemeldinger fra både forbrukerne og ekspertene.

GetFitness.no omtaler denne massasjepistolen som svært robust og holdbar, og produktet vil utvilsomt takle flittig bruk over lengre tid.

Forbrukerne er også fornøyde med produktet, og trekker blant annet frem at massasjepistolen ligger lett i hånden - samtidig som den naturligvis er svært godt egnet mot ømme og stive muskler.

Testerne setter også pris på at massasjepistolen leveres med 4 utskiftbare massasjehoder, slik at man enkelt kan variere behandlingen når det er behov for det.

Selve massasjen kan også stilles inn til å være svært intens, og med hele 3200 støt per minutt tilbyr DHZ ReGun Home en potensielt svært intensiv og lindrende massasje.

På den negative siden kunne utvilsomt batteritiden vært noe bedre, som er omtrentlig 60 minutter - noe testerne hos GetFitness.no også har bemerket seg.
Testerne trekker også frem at behandlingsfrekvensen kun kan justeres mellom 3 ulike nivåer, og det nevnes at man gjerne skulle hatt noen flere trinn å velge mellom.

DHZ ReGun Home er en enkel og rimelig massasjepistol, som jevnt over har mottatt gode tilbakemeldinger fra brukerne.
Konstruksjonen er robust, og massasjepistolen omtales som brukervennlig og letthåndterlig!

9.4 / 10
GetFitness.no

"Denne massasjepistolen kan enkelt stilles inn til 3 ulike behandlingsfrekvenser. Dette gir deg muligheten til å variere behandlingen og tilpasse den etter ditt eget behov. ReGun Home har en kapasitet på hele 3200 støt pr minutt, som uten tvil vil øke blodgjennomstrømingen til musklene og gi deg en solid massasjebehandling."

Vis mer ▼

9. Hyperice HyperVolt Plus

Hyperice HyperVolt Plus

7.7 / 10

Hyperice Hypervolt Plus Test

Beskrivelse: Hyperice HyperVolt Plus er en oppgradering av forgjengeren, Hyperice HyperVolt.

Massasjepistolen har mottatt skryt for å være svært brukervennlig, samtidig som lydnivået holdes på et meget behagelig nivå.

I en detaljert gjennomgang publisert av HardWorkout.no, trekker ekspertene frem de ulike massasjehodene som en klar fordel.
Med i pakken finner du 5 forskjellige massasjehoder, som alle er spesialtilpasset for ulike muskelgrupper.
Resultatet blir et svært allsidig produkt, som kan benyttes over så godt som hele kroppen.

Totalt kan Hyperice HyperVolt Plus stilles inn til 3 ulike behandlingsfrekvenser, og testerne hos GetFitness.no uttrykker at produktet gjerne skulle vært utstyrt med noen flere nivåer.

Batteritiden er relativt god (2,5 timer), men er faktisk mindre enn forgjengeren - som hadde en batteritid på totalt 3 timer.

Hyperice HyperVolt Plus er en allsidig og kraftig massasjepistol, som passer godt for deg som vil myke opp i ømme og stive muskler.
Støynivået er lavt, og de spesialtilpassede massasjehodene gir god fleksibilitet.

9.5 / 10
HardWorkout.no

"Hyperice HyperVolt Plus er etter vår mening en sterk anbefaling for alle som sliter med muskelplager, nedsatt bevegelighet, eller som ønsker å forkorte restitusjonstiden."

Vis mer ▼
8.8 / 10
GetFitness.no

"HyperVolt Plus har fått skryt for å være produsert med høy kvalitet, og er egnet til både profesjonelle massører og hobbymosjonister."

Vis mer ▼