Master Fitness MG500 Test

Master Fitness MG500 Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av massasjepistolen Master Fitness MG500 har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, effekt, antall behandlingsfrekvenser og batteritid.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Master Fitness MG500

8.7 / 10

Master Fitness MG500 Test

Beskrivelse: Master Fitness MG500 er et rimelig budsjettvalg for deg som vil ha en enkel og brukervennlig massasjepistol.

I første omgang er testerne svært fornøyde med batteritiden på denne massasjepistolen, som i praksis utkonkurrerer de aller fleste produktene på markedet.
Etter èn lading kan du benytte deg av massasjepistolen i hele 5 timer, og den maksimale støtfrekvensen er hele 3200 støt per minutt - noe man også ser hos de mer kostbare toppmodellene fra både DHZ og Hyperice.

På baksiden av massasjepistolen finner du et hendig informasjonsdisplay, hvor det presenteres informasjon om nåværende behandlingsfrekvens og batterinivå, samt en enkel touchkontroll for å skru massasjepistolen av eller på.

Testerne har også gitt produktet skryt for å ha et relativt lavt støynivå, og det nevnes at man enkelt kan se TV eller film mens man utfører behandlingen.

Totalt kan behandlingen justeres mellom 6 ulike nivåer, noe testerne er tilfredse med - da man enkelt kan tilpasse behandlingen ved behov.
Testerne savner for øvrig noen flere massasjehoder, da Master Fitness MG500 leveres med kun 4 stykker.

Master Fitness MG500 er et rimelig budsjettvalg for deg som vil ha en enkel massasjepistol.
Batteritiden utkonkurrerer så godt som alle andre massasjepistoler på markedet, og behandlingen kan justeres mellom totalt 6 ulike nivåer!

9.4 / 10
GetFitness.no

"Flere av brukerne har rapportert om at MG500 er svært stillegående, samtidig som at informasjonsdisplayet på baksiden av massasjepistolen er svært hendig. Totalt med følger det 4 ulike massasjehoder som kan byttes for å tilpasse behandlingen. Vi skulle med fordel sett at produktet ble levert med noen flere massasjehoder, men på den andre siden er vi svært imponerte over batteritiden - som altså er 5 timer!"

Vis mer ▼
8.9 / 10
TestVinnarna.se

"Master Fitness MG500 är en fantastiskt bra massagepistol med hela 5 timmars batteritid. Däremot är det den digitala displayen som sticker ut lite extra. Därifrån kan du se hastighet, laddningsmätare samt en touchkontroll så du enkelt kan stänga av eller sätta på massagepistolen. "

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste massasjepistolene, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av massasjepistoler!