Master Fitness T35 Test

Master T35

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av tredemøllen Master Fitness T35 har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, løpebånd, slitestyrke og komfort.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Master Fitness T35

7 / 10

Master T35

Beskrivelse: Master Fitness T35 er en solid tredemølle som har fått skryt for å være svært brukervennlig.

HardWorkout.no har tildelt tredemøllen hele 9 av 10 poeng, og skryter blant annet av den kraftige motoren.
Motoren gir Master T35 en maksimal hastighet på hele 20 km/t. Samtidig kan stigningen stilles inn til hele 15%. Her er det med andre ord enkelt å gjennomføre intensive treningsøkter!

Testerne er også tilfredse med den innebygde treningscomputeren. Her finner man 36 forhåndsinstallerte treningsprogrammer. Flere av programmene er også pulsstyrte slik at belastningen automatisk tilpasses deg og den formen du er i.

Via den oversiktlige 7-tommers LCD-skjermen får du til enhver tid nyttig informasjon om treningsøkten. Det vises informasjon om både tid, hastighet, distanse, kaloriforbruk og puls.
Pulsmålingene kan enkelt tas via håndpulsmålerne. Eventuelt kan du også bruke et trådløst pulsbelte, men dette følger ikke med i prisen.

Det aller beste med denne mølla er nok likevel løpebåndet. Det er hele 55 centimeter bredt og 150 centimeter langt. God plass, selv ved intensive økter!

Om ønskelig kan T35 slås sammen når den ikke er i bruk, og de innebygde transporthjulene gjør det enklere å flytte på mølla.

På den negative siden er Master T35, med sine 120 kilo, ganske tung. Brukerne savner også mer interaktive og avanserte funksjoner, slik som eksempelvis Bluetooth-tilkobling.

Master T35 er en brukervennlig og solid tredemølle. Mølla leveres med hele 36 innebygde treningsprogrammer!

9.0 / 10
HardWorkout.no

"Dersom du prioriterer høy kvalitet, slitestyrke og høy brukervennlighet fremfor mange mer avanserte funksjoner, så er Master Fitness T35 et godt valg."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste tredemøllene, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av tredemøller!