Master Fitness T70 Test

Master T70 Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av tredemøllen Master Fitness T70 har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, løpebånd, slitestyrke og komfort.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Master Fitness T70

5.5 / 10

Master T70 Test

Beskrivelse: Master Fitness T70 er en tredemølle som i utgangspunktet er myntet på det kommersielle markedet.

Tredemøllen har fått skryt for sin svært solide konstruksjon, og dette gjenspeiles også i vekten til tredemøllen - som er hele 121 kg.

Master Fitness T70 har en maksimal hastighet på hele 20 km/t, med tilhørende maksimal stigning på 15%.

Selve løpebåndet er hele 145 centimeter langt, og 52 centimeter bredt - og er dermed mer enn bredt nok for intensive treningsøkter.

Testerne har også gitt T70 skryt for den gjennomtenkte konsollen i front, som er utstyrt med en helt egen hylle til nettbrett.

Merk forøvrig at tredemøllen ikke er sammenleggbar, og testerne har gitt tilbakemelding om at pulsmåleren oppleves som unøyaktig.

7.5 / 10
Best-i-Test.nu

"Konstruksjonen har forseggjorte materialvalg som gjør tredemøllen stabil, men også tung. Man løper på en flate som føles romslig. Dempingen er imidlertid noe hard, noe man bør tenke på hvis man er følsom for å løpe på hardt underlag. Dessverre er ikke T70 sammenleggbar, noe som betyr at den er vanskelig å stue bort. T70 er utstyrt med en sterk motor, og dette merkes spesielt godt under intervalltrening når man øker og reduserer hastigheten kontinuerlig. Det går relativt raskt å akselerere båndet opp til riktig hastighet. T70 har en relativt høy løpehøyde, så hvis tredemøllen skal stå i kjelleren og du er høy, anbefaler vi at du regner på om takhøyden er tilstrekkelig. Ta høyde for minst 20 centimeter mellom hodet og taket, slik at det føles avslappet å løpe."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste tredemøllene, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av tredemøller!