Master Fitness Wavedeck T5 Test

Master Fitness Wavedeck T5 Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av tredemøllen Master Fitness Wavedeck T5 har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, løpebånd, slitestyrke og komfort.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Master Fitness Wavedeck T5

7.8 / 10

Master Fitness Wavedeck T5 Test

Beskrivelse: Wavedeck T5 er en innovativ tredemølle, utviklet av leverandøren Master Fitness.

Tredemøllen har en maksimal hastighet på 18 km/t, med tilhørende stigning på 15%.

Wavedeck T5 har fått mye skryt i ulike tester for å være en meget skånsom tredemølle, som gir svært god demping for både knærne og anklene.
Dette er altså et godt valg for deg som allerede sliter med ulike belastningsskader, og dermed trenger en ekstra skånsom tredemølle.

Den innebygde treningscomputeren er utstyrt med hele 20 forhåndsinstallerte treningsprogrammer, slik at du enkelt kan komme i gang med treningsøkten.

Selve løpebåndet er 140 centimeter langt, og 50 centimeter bredt - og er dermed egnet for intensive treningsøkter.

Tredemøllen er sammenleggbar, og leveres med innebygd pulsmåler!

10 / 10
Test-Vinner.no

"Dette er en av årets bestselgere, og den har vunnet flere kåringer som «Best i test» og «Beste proffvalg». Denne modellen kommer med en dempende teknologi i båndet, dette betyr at den er fin for harde belastninger, spesielt i knærne."

Vis mer ▼
8.0 / 10
Best-i-Test.nu

"Master Fitness Wave Deck T5 er en spennende tredemølle med et ganske unikt design der selve løpeflaten har en rekke ribber som i kombinasjon med utformingen gir en ekstremt god demping. Den har et futuristisk design med lekre former og en treningskonsoll som henger i luften sammen med en mindre arm som er fast i konstruksjonen."

Vis mer ▼
8.0 / 10
HardWorkout.no

"Det er ikke vanskelig å se av Master Wave Deck T5 skiller seg fra mengden av tredemøller. Maskinen har et helt unikt design der løpebanen består av mange ribber i stedet for en massiv plate, som i kombinasjon med den bølgede formen på slitebanen skaper en fantastisk pute. "

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste tredemøllene, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av tredemøller!