Master R6030 Test

Master R6030 Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av romaskinen Master R6030 har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, ytelse, slitestyrke og komfort.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Master R6030

7.4 / 10

Master R6030 Test

Beskrivelse: Master R6030 er en solid romaskin, som blant annet har blitt kåret til beste mellomvalg hos forbrukernettstedet Best-i-Test.nu.

Romaskinen er utstyrt med hele 16 ulike motstandsnivåer, slik at du enkelt kan variere belastningen underveis i treningsøkten.

Testerne trekker blant annet frem den svært robuste konstruksjonen som en av de klare fordelene, samtidig som vekten er relativt lav - slik at romaskinen fortsatt fremstår som enkel å håndtere.

GetFitness.no gir også spesielt mye skryt til den innebygde treningscomputeren, som er utstyrt med funksjoner for både tid, distanse, hastighet, kaloriforbruk og pulsmåling.
Pulsbelte må for øvrig kjøpes separat, som man så ofte ser ved innkjøp av et treningsapparat.

Ulikt de aller fleste andre romaskiner er også Master R6030 utstyrt med hele 15 forhåndsinstallerte treningsprogrammer, som enkelt igangsettes via LCD-displayet på fremsiden av romaskinen.

Utover dette trekker også testerne frem at selve motstanden oppleves som kraftig, slik at selv de som har noe erfaring med roing kan få gevinst av denne romaskinen.

Testerne savner for øvrig et litt mer oversiktlig display på treningscomputeren, og det rapporteres om at enkelte av funksjonene er noe unøyaktige.

Master R6030 er en kraftig romaskin, som passer godt for deg som vil ta treningen til et nytt nivå.
Med hele 16 ulike motstandsnivåer kan du enkelt justere belastningen slik du selv ønsker, og selve konstruksjonen fremstår som svært stabil.

9.0 / 10
Best-i-Test.nu

"Setet føles moderat hardt og glir nesten friksjonsfritt. R6030 har en kombinert luft- og magnetisk motstand, og maksmotstanden er mer enn høy nok for selv de sterkeste brukerne. Alt dette muliggjør en utmerket robevegelse for både høye og lave brukere."

Vis mer ▼
8.0 / 10
GetFitness.no

"Romaskinen leveres med 15 forhåndsinstallerte treningsprogrammer, slik at du enkelt kan komme i gang med treningsøkten. R6030 er utstyrt med motorstyrt magnetbrems kombinert med luftmotstand. Denne kombinasjonen gir deg mulighet til å trene med kraftig motstand, og vil utvilsomt gi deg en heftig treningsøkt."

Vis mer ▼

For å få en full oversikt over de beste romaskinene på markedet anbefaler vi at du tar en titt på vår test av romaskiner!