Master R6040 Test

Master R6040 Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av romaskinen Master R6040 har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, ytelse, slitestyrke og komfort.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Master R6040

7.9 / 10

Master R6040 Test

Beskrivelse: Master R6040 omtales som en svært stødig og stabil romaskin, og har blant annet blitt kåret til beste premiumvalg hos forbrukermagasinet Best-i-Test.nu.

Romaskinen er utstyrt med hele 16 motstandsnivåer, som enkelt kan justeres via hurtigtastene på den innebygde treningscomputeren.
Testerne er stort sett fornøyde med computeren, med unntak av at enkelte rapporterer om at den oppleves som noe komplisert og uoversiktlig.

Selve romaskinen har for øvrig testerne svært lite å utsette på.
Ekspertene omtaler motstanden som svært jevn og stabil, og rotakene føles behagelige selv ved tung belastning.

Testerne er også svært fornøyde med hvor tung belastning man faktisk kan trene med, og anbefaler derfor Master R6040 til deg som ønsker å gjennomføre harde og intensive treningsøkter.

Utover dette er selve rammen bestående av en svært stabil konstruksjon, samtidig som selve produktvekten ikke er skremmende høy.

For å hjelpe deg med å komme i gang med treningen er også treningscomputeren utstyrt med 15 forhåndsinstallerte treningsprogrammer, samt en egen trådløs pulsmottaker.
På den negative siden medfølger dessverre ikke pulsbeltet i prisen, og må derfor kjøpes separat.

Master R6040 omtales som en svært pålitelig og solid romaskin, som er utstyrt med hele 15 motstandsnivåer.
Romaskinen tåler tøff bruk over lengre tid, og passer perfekt for deg som ønsker å gjennomføre intensive treningsøkter.

10 / 10
TekGuide.no

"Hvis du har høye ambisjoner med ro-opplæringen og vil ha en romaskin som gir både glede og holdbarhet, er Master R6040 et godt valg. Prisen er overraskende bra for å være i premiumklassen. Denne leverte godt på alle punkter og vi ble svært overrasket over funksjonaliteten og brukervennligheten. Master modellen vant derfor best i test prisen 2021."

Vis mer ▼
9.7 / 10
FitnessFrank.com

"Master R6040 är en robust och välkonstruerad roddmaskin som passar dig som ror ofta och länge. Kvaliteten är så god att den inte bara passar i hemmet utan även på företagsgym eller mindre gym. Trots det är den faktiskt också hopfällbar och har ett praktiskt transporthjul."

Vis mer ▼
9.0 / 10
Best-i-Test.nu

"R6040 er en eksklusivt designet proffmodell fra Master fitness som gir mye for pengene. Romaskinen er stor og robust og har en skikkelig kraftig aluminiumsramme som gir bra plass, også for høye brukere. Pedalene er svært gode med godt fotgrep og mange justeringsmuligheter."

Vis mer ▼

For å få en full oversikt over de beste romaskinene på markedet anbefaler vi at du tar en titt på vår test av romaskiner!