Master R610 Test

Master R610 Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av romaskinen Master R610 har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, ytelse, slitestyrke og komfort.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Master R610

7.9 / 10

Master R610 Test

Beskrivelse: Master R610 har vært gjenstand for en lang rekke vurderinger, og generelt sett er testerne svært fornøyde med produktet - hvor blant annet Best-i-Test.nu har kåret R610 til beste budsjettvalg.

Så godt som samtlige av ekspertene enes om at prisnivået er svært fornuftig, og at R610 dermed gir god valuta for pengene.

Master R610 er utstyrt med magnetisk motstand, hvor belastningen totalt kan justeres mellom 12 ulike nivåer.
Motstanden justeres enkelt via et dreiehjul på fremsiden av romaskinen, og testerne er svært fornøyde med det gode utvalget av motstandsnivåer.

Til tross for den lave prisen er R610 utstyrt med en innebygd treningscomputer, som har funksjoner for tid, antall rotak og kaloriforbruk.
Computeren er ikke av de mest avanserte på markedet, men tilbyr god basisfunksjonalitet sett i forhold til prisnivået.

Flere av testerne er også bemerket seg hvor enkel R610 er å håndtere.
Romaskinen veier kun 28 kilo, og er utstyrt med både transporthjul og en egen mekanisme for å folde den sammen.

På den negative siden savner likevel testerne altså en noe mer funksjonsrik treningscomputer, og fotstøttene kan dessverre ikke justeres etter fotlengde.

Master R610 er en kompakt romaskin, som leveres med hele 12 ulike motstandsnivåer.
Prisnivået er mer enn akseptabelt, og testerne setter stor pris på det lave støynivået.

10 / 10
TekGuide.no

"Vi har valg å gi R610 romaskin en solid 2 plass, da vi mener at dette er en av de mest praktiske romaskinene som passer til absolutt alle. Det behøver ikke å koste skjorta for å skulle kunne ta i bruk en god romaskin, og dette beviser R610 modellen. Alt i alt er vi utrolige fornøyde med resultatene. "

Vis mer ▼
9.0 / 10
BareBeste.com

"Oppnådde 9.0 i BareBeste.com's test av romaskiner"

Vis mer ▼
8.8 / 10
GetFitness.no

"Denne romaskinen er ikke av de mest avanserte på markedet, men det kan man heller ikke forvente til en så lav pris. Motstanden til R610 er magnetisk, og justeres enkelt med et justeringshjul på fremsiden av romaskinen. Den magnetiske motstanden fører til at romaskinen blir svært stillegående, slik at du slipper sjenerende bråk mens du trener."

Vis mer ▼
8.3 / 10
HardWorkout.no

"R610 er en rimelig romaskin som fungerer utmerket som et allsidig treningsapparat til hjemmebruk."

Vis mer ▼
8.0 / 10
Best-i-Test.nu

"Master Fitness R610 er en enkel, men rimelig romaskin i budsjettklassen. Takket være en pågående priskrig er den presset utrolig lavt i pris og blir både best i test og beste budsjettvalg. "

Vis mer ▼

For å få en full oversikt over de beste romaskinene på markedet anbefaler vi at du tar en titt på vår test av romaskiner!