Master T25 Test

Master T25 Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av tredemøllen Master T25 har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, løpebånd, slitestyrke og komfort.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Master T25

7.4 / 10

Master T25 Test

Beskrivelse: Master T25 leveres med en maksimal hastighet på 20 km/t, og har støtte for pulsmåling via både håndpulsmålere og et eksternt pulsbelte.
Den maksimale stigningen som kan stilles inn på denne tredemøllen er 15%, noe ekspertene har sett seg fornøyd med.
Den innebygde treningscomputeren har støtte for funksjoner som tid, hastighet, distanse, stigning, kaloriforbruk, puls og kroppsfett - og leveres samtidig med hele 36 forhåndsinstallerte treningsprogrammer.
Selve løpebåndet er 140 centimeter langt, og 51 centimeter bredt.
Tredemøllen har fått skryt for å ha god demping, samt en lav total vekt!

9.0 / 10
Best-i-Test.nu

"Master Fitness T25 kåres til «beste budsjettvalg», da den med sin nåværende pris gir utrolig mye tredemølle for pengene. T25 flytter dermed grensen for hva man kan forvente seg av ytelse av en tredemølle i budsjettprisklasse. Med sin kraftige motor akselererer tredemøllen raskt opp til sin høye makshastighet, uten at det avgir for mye støy eller føles ustabilt."

Vis mer ▼
7.6 / 10
GetFitness.no

"Master T25 er en rimelig tredemølle, utstyrt med en sterk motor som passer perfekt til regelmessig hjemmebruk. Møllen har en maksimal hastighet på 20 km/t, og kan stilles inn med en stigning på hele 15%. Via den innebygde LCD-skjermen får du informasjon om blant annet kaloriforbruk, puls og kroppsfett. "

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste tredemøllene, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av tredemøller!