Inneholder lenker til annonsører

I vår test av tredemøllen MasterFit TP 150 har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, løpebånd, slitestyrke og komfort.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

MasterFit TP 150

9.1 / 10

Test av MasterFit TP 150

Beskrivelse: MasterFit TP 150 er en svært populær tredemølle, med en topphastighet på totalt 18 km/t.
Tredemøllen er utstyrt med totalt 15 ulike stigningsnivåer, som enkelt justeres hurtigtastene.

TP 150 leveres med totalt 12 forhåndsinstallerte treningsprogrammer, som gjør det enkelt for deg å komme i gang med treningsøkten.
I tillegg til treningsprogrammene, er den integrerte treningscomputeren utstyrt med funksjoner for både tid, distanse, kalorier, hastighet, puls og stigning.

Løpebåndet er 50 centimeter bredt, og 140 centimeter langt - og i tillegg utstyrt med ThreadFlex-dempesystem, som gir 12% mykere demping enn på asfalt.

Kåret til best i test 2020 hos vårt partnernettsted, GetFitness.no!

9.8 / 10
GetFitness.no

"MasterFit TP 150 er en meget god allrounder, som passer til både intensive og lengre treningsøkter. De innebygde transporthjulene, kombinert med foldemekanismen, fører til at tredemøllen er enkel å håndtere. TP 150 har også fått mye skryt fra forbrukerne for at den er enkel å montere – noe som er en sjeldenhet blant tredemøller generelt. Kort og godt er dette en solid tredemølle som passer godt til hjemmebruk, og den kommer derfor svært godt ut i vår test!"

Vis mer ▼
8.0 / 10
HardWorkout.no

"Konkurransen blant tredemøller rundt 20 000kr er tøff, men svært få klarer å levere virkelig gode tredemøller til under 10 000kr. Masterfit TP150 klarer likevel bragden. En 2.5HK motor sørger for å akselerere løpebåndet opp i 18 km/t, og du har 15 ulike stigningsnivåer. Maskinen kommer med 12 forhåndsinnstilte treningsprogrammer, og 3 manuelle programmer."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste tredemøllene, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av tredemøller!