MasterFit TP 150 Test

Masterfit TP 150 test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av tredemøllen MasterFit TP 150 har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, løpebånd, slitestyrke og komfort.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

MasterFit TP 150

9.4 / 10

Test av MasterFit TP 150

Beskrivelse: MasterFit TP 150 er en svært populær tredemølle, med en topphastighet på totalt 18 km/t.
Tredemøllen er utstyrt med totalt 15 ulike stigningsnivåer, som enkelt justeres hurtigtastene.

TP 150 leveres med totalt 12 forhåndsinstallerte treningsprogrammer, som gjør det enkelt for deg å komme i gang med treningsøkten.
I tillegg til treningsprogrammene, er den integrerte treningscomputeren utstyrt med funksjoner for både tid, distanse, kalorier, hastighet, puls og stigning.

Løpebåndet er 50 centimeter bredt, og 140 centimeter langt - og i tillegg utstyrt med ThreadFlex-dempesystem, som gir 12% mykere demping enn på asfalt.

MasterFit TP 150 har i tillegg til dette mottatt skryt for de innebygde høyttalerne, som enkelt gir deg mulighet til å koble til mobiltelefonen via en lydkabel.

MasterFit TP 150 er et solid valg for deg som er på utkikk etter en robust tredemølle.
Dempingen omtales som svært god, og den innebygde treningscomputeren er svært funksjonsrik.

9.8 / 10
GetFitness.no

"MasterFit TP 150 er en meget god allrounder, som passer til både intensive og lengre treningsøkter. De innebygde transporthjulene, kombinert med foldemekanismen, fører til at tredemøllen er enkel å håndtere. TP 150 har også fått mye skryt fra forbrukerne for at den er enkel å montere – noe som er en sjeldenhet blant tredemøller generelt. Kort og godt er dette en solid tredemølle som passer godt til hjemmebruk, og den kommer derfor svært godt ut i vår test!"

Vis mer ▼
9.1 / 10
HardWorkout.no

"Konkurransen blant tredemøller rundt 20 000kr er tøff, men svært få klarer å levere virkelig gode tredemøller til under 10 000kr. Masterfit TP150 klarer likevel bragden. En 2.5HK motor sørger for å akselerere løpebåndet opp i 18 km/t, og du har 15 ulike stigningsnivåer. Maskinen kommer med 12 forhåndsinnstilte treningsprogrammer, og 3 manuelle programmer."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste tredemøllene, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av tredemøller!