MasterFit TP 200 Test

Masterfit TP 200 Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av tredemøllen MasterFit TP 200 har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, løpebånd, slitestyrke og komfort.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

MasterFit TP 200

9.4 / 10

Masterfit TP 200 Test

Beskrivelse: MasterFit TP 200 er en ny og oppgradert modell av lillebroren, TP 150 - og har blant annet blitt kåret til beste premiumvalg hos GetFitness.no

TP 200 er utstyrt med totalt 15 ulike motstandsnivåer, og hastigheten kan stilles inn til hele 20 km/t.

Testerne har gitt denne tredemøllen skryt da den legger til rette for svært intensive treningsøkter, og kombinert med den innebygde treningscomputeren er dette en sikker vinner.

På treningscomputeren finner du nyttige funksjoner for både tid, hastighet, distanse, kaloriforbruk og pulsnivå.
Pulsen måles enkelte via de integrerte håndpulsmålerne, som er plassert på fremsiden av tredemøllen - rett under selve konsollen.

Testerne er også svært fornøyde med at computeren leveres med 14 forhåndsinstallerte treningsprogrammer, og GetFitness.no trekker blant annet frem at det er svært enkelt å sette i gang med treningen.

Selve løpebåndet har både testerne og forbrukerne sett seg fornøyde med, og med en lengde på hele 150 centimeter passer tredemøllen svært godt til økter med høy hastighet.

Flere har også rapportert om at dempingen er svært god, og man finner samme dempesystem på MasterFit TP 200 som på forgjengeren - som altså gir total 12% bedre demping enn på asfalt.

MasterFit TP 200 er et godt valg for deg som vil ha en robust og pålitelig tredemølle.
Møllen er svært godt egnet til intensive treningsøkter, og dempingen omtales som svært god!

9.8 / 10
GetFitness.no

"MasterFit TP 200 er kort og godt en solid oppgradering av den svært populære lillebroren, TP 150. Det svært romslige løpebåndet gir deg mulighet til å trene slik du selv ønsker, og det innebygde dempesystemet gir hele 12% mykere demping enn på asfalt. Tredemøllen er utstyrt med en maksimal hastighet på hele 20 km/t, slik at du enkelt kan gjennomføre intensive intervalløkter hjemmefra."

Vis mer ▼
9.2 / 10
HardWorkout.no

"Masterfit TP 200 er uten tvil et meget sterk og allsidig tredemølle! Lillebroren har solgt i bøtter og spann, og vi forventer at denne gjør det samme. Et trygt kjøp for både nybegynnere og drevne løpere!"

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste tredemøllene, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av tredemøller!