MasterFit TP 900 Test

Masterfit TP 900 Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av romaskinen MasterFit TP 900 har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, ytelse, slitestyrke og komfort.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

MasterFit TP 900

9.3 / 10

Masterfit TP 900 Test

Beskrivelse: MasterFit TP 900 er et populært premiumvalg for deg som er opptatt av kvalitet.

TP 900 har mottatt gode tilbakemeldinger fra både testerne og forbrukerne, og sammenlignes av flere med de svært solide Concept2-romaskinene.

Det luftbaserte motstandssystemet sikrer mulighet for svært høy motstand, som totalt kan justeres mellom 9 ulike nivåer.

TP 900 har mottatt skryt for å gi svært jevne rotak, og den innebygde treningscomputeren viser både kaloriforbruk, antall rotak, watt, tidsbruk og nåværende puls.
Ulikt mange andre romaskiner er den trådløse pulsmottakeren inkludert i prisen, noe ekspertene hos GetFitness.no setter svært stor pris på.

Utover dette er treningscomputeren utstyrt med 8 forhåndsinstallerte treningsprogrammer, slik at du enkelt kan komme i gang med treningen.

Både forbrukerne og testerne enes videre om at konstruksjonen er svært stabil, og romaskinen er spesielt designet for å håndtere knallharde treningsøkter.

MasterFit TP 900 er et solid premiumvalg for deg som vil ha en robust romaskin, som tåler tøff bruk over lengre tid.
Den innebygde treningscomputeren har mottatt skryt fra testerne, og det trådløse pulsbeltet medfølger i prisen!

10 / 10
GetFitness.no

"MasterFit TP 900 er en romaskin som leveres med solid konstruksjon, og er et treningsapparat du kan ha glede av i mange år fremover. Den innebygde treningscomputeren er utstyrt med 8 ulike treningsprogrammer, slik at du enkelt kan komme i gang med treningen. På fremsiden av romaskinen finner du også et hendig display, som viser informasjon om blant annet tid, distanse og kaloriforbruk."

Vis mer ▼
8.3 / 10
TekGuide.no

"R900 Romaskin veier 40 kg og kan brettes når du ikke bruker den. Det er et komplett trenigsapparat med alt du trenger til treningsøkten din. Denne modellen leverer godt på alle punkter, og vi har derfor valgt å gi den terningkast 5. Prisen og brukervennligheten trekker den litt ned."

Vis mer ▼

For å få en full oversikt over de beste romaskinene på markedet anbefaler vi at du tar en titt på vår test av romaskiner!