McCulloch Rob R1000 Test

McCulloch Rob R1000 Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av robotklipperen McCulloch Rob R1000 har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet ytelse, brukervennlighet, effektivitet, sikkerhet og konstruksjon.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

McCulloch Rob R1000

8.4 / 10

McCulloch Rob R1000 Test

Beskrivelse: McCulloch Rob R1000 er en av de mer rimelige robotklipperne på markedet, og har et totalt dekningsområde på hele 1000 m².

Rob R1000 har mottatt skryt fra både forbrukerne og testerne for at den er svært enkel å ta i bruk, og brukergrensesnittet omtales som både brukervennlig og enkelt.
Flere av forbrukerne har også bemerket seg at klipperen opererer svært effektivt, og testerne er fornøyde med hvor driftssikker denne modellen er.

Til tross for den lave prisen har Rob R1000 fått skryt for å etterlate seg et jevnt resultatet, selv på ujevne og utfordrende gressplener.
Svært lavt støynivå på kun 57 dB!

8.6 / 10
HjemOgHage.no

"McCulloch ROB R1000 er en rimelig robotgressklipper, med et maksimalt dekningsområde på hele 1000 kvadratmeter. Rob R1000 har fått mye skryt fra forbrukerne for at den er svært brukervennlig, og alt du trenger av installasjonsmateriell leveres med klipperen. Brukergrensesnittet oppfattes som svært enkelt, og du trenger ikke regne noe mer enn en drøy time før den er klar til bruk."

Vis mer ▼
8.3 / 10
DinSide.no

"Fordeler: Liten og snerten, klipper bra, flere innstillingsmuligheter, stillegående, fin betjening, ledetråd som gir mulighet for minst en plen ekstra. Ulemper: Klipper ofte, smal bredde, mangler app. "

Vis mer ▼
8.0 / 10
Best-i-Test.nu

"McCulloch ROB R1000 er en driftssikker budsjettklasserobot designet for mellomstore og relativt enkle plener. Som mange budsjettmodeller har den få innstillingsalternativer og mangler appstøtte. Den er likevel smart og klarer utfordringer som mange andre budsjettmodeller ikke klarer."

Vis mer ▼
8.0 / 10
LawnMowerReview.org

"The McCulloch ROB 1000 (hereafter referenced by its more popular nickname, The ROB) is not an ineffective mower. On the contrary, it cuts remarkably well, sets up far faster than the vast majority of robotic mowers and operates effectively within an unexpectedly large area. The trouble isn’t the way it does its job. It fails miserably by offering disappointingly few of the time and effort-saving features now increasingly commonplace among lower-priced automated models at an inexplicably massive price."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste robotklipperne, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av robotklippere!