McCulloch Rob S600 Test

McCulloch Rob S600 Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av robotklipperen McCulloch Rob S600 har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet ytelse, brukervennlighet, effektivitet, sikkerhet og konstruksjon.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

McCulloch Rob S600

9.1 / 10

McCulloch Rob S600 Test

Beskrivelse: McCulloch Rob S600 er blitt kåret til beste budsjettvalg i flere ulike tester, og har jevnt over fått gode tilbakemeldinger - både fra ekspertene og forbrukerne.

Rob S600 har fått mye skryt for å være en brukervennlig og enkel robotklipper, med god ytelse selv i bratte skråninger.

Totalt kan Rob S600 klippe en gressplen på opptil 600 m², og er derfor godt egnet til deg som har en mellomstor gressplen.

Rob S600 har fått mye skryt for å være en driftssikker og pålitelig klipper, og vi velger også å trekke frem at det lave støynivået har gjort både forbrukerne og ekspertene svært fornøyde.

Kan integreres med mobilapplikasjon!

9.6 / 10
HjemOgHage.no

"McCulloch er også tro til konseptet når det kommer til brukervennlighet, og det oppfattes som svært enkelt både å programmere og vedlikeholde denne klipperen. Til tross for at prisnivået er lavt, bærer ikke S600 preg av å være en billigmodell - og vi setter stor pris på hvor enkel og driftssikker denne modellen er."

Vis mer ▼
9.4 / 10
EasyLawnMowing.co.uk

"The McCulloch ROB S600 Robotic Lawn Mower is designed for lawns up to 600m² and returns to base to recharge before continuing to mow your lawn. The mower is fully programmable either via the mower or the app, and can be configured to mow day or night at a time convenient for you and your family"

Vis mer ▼
8.0 / 10
Best-i-Test.nu

"McCulloch Rob S600 er en enkel, men velfungerende robotgressklipper med fordeler fremfor alt når det gjelder pålitelighet og intelligens. Den utgjør en kompetent robotgressklipper, men er dårligere når det kommer til kommunikasjon og funksjoner."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste robotklipperne, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av robotklippere!