Miele Classic C1 Powerline Test

Miele Classic C1 Powerline Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av støvsugeren Miele Classic C1 Powerline har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet ytelse, brukervennlighet, effektivitet, driftssikkerhet og energiforbruk.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Miele Classic C1 Powerline

8.2 / 10

Miele Classic C1 Powerline Test

Beskrivelse: Miele Classic C1 Powerline passer i utgangspunktet best for deg som primært støvsuger på harde underlag, da støvsugeren har fått karakteren A for sitt støvopptak på gulv.

Vekten til støvsugeren er relativt lav, og med sine 5,9 kg har C1 Powerline fått skryt for å være både letthåndterlig og enkel å manøvrere over gulvet.

Motoren til C1 Powerline er også relativt kraftig, men dette har også naturligvis en direkte innvirkning på energiklassen.
C1 Powerline plasseres dermed i energiklasse B.

Støvsugerposen har en total kapasitet på 4.5 liter, mens arbeidsradiusen kun er 9 meter - noe både ekspertene og forbrukerne mener er litt for lite.

8.0 / 10
HjemOgHage.no

"Classic C1 Powerline er en trygg og pålitelig støvsuger som har hatt mange fornøyde brukere gjennom lengre tid. Støvsugeren yter best på hardt underlag, og har som mange andre produkter litt å gå på når det kommer til myke underlag, slik som tepper og lignende. Vi er meget fornøyd med kapasiteten på støvsugerposen, men vi skulle altså gjerne sett at støynivået var lavere – og vi er heller ikke helt fornøyd med arbeidsradiusen, som kun er 9 meter."

Vis mer ▼
7.0 / 10
TrustedReviews.com

"The Miele Classic C1 PowerLine fails to impress at even a basic level as a result of too many niggling issues. Spending a little more will make all the difference."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste støvsugerne, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av støvsugere!