Beste mobilabonnement – Toppliste 2021

Mobilabonnement test

Det finnes svært mange mobilabonnement ute på markedet, og det er ikke alltid like greit å bestemme seg for hvilket man bør velge.

Felles for de aller fleste av abonnementene er at de inkluderer en viss mengde datatrafikk.
Hvor mye datatrafikk du faktisk har behov for varierer basert på hvordan du bruker telefonen din, og om du eksempelvis benytter telefonen til å se film og lignende.

Dersom du er usikker på nøyaktig hvor mye datatrafikk du trenger hver måned, kan det være greit å vite at det gjennomsnittlige dataforbruket i 2020 lå på omkring 4 GB per måned.

I de aller fleste tilfeller leveres mobilabonnementene for øvrig helt uten bindingstid, slik at du enkelt kan justere datamengden underveis, dersom du eksempelvis ser at du betaler for mer enn du trenger.

De aller fleste abonnementene på markedet leveres nå også med ubegrenset samtaletid, SMS og MMS.
Dette gjelder for øvrig kun innad i Norge, og dersom du ringer mye til utlandet bør du sette deg godt inn i hva som tilbys fra de ulike leverandørene.

I vår test av mobilabonnement har vi samlet det vi mener er de beste abonnementene på markedet, og du kan enkelt filtrere abonnementene i tabellen under basert på dine egne behov.

Mobilabonnement Test – Beste mobilabonnement 2021

Denne oversikten viser det vi mener er de beste mobilabonnementene på markedet i 2021.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet – for deg, som forbruker.