MTD Optima ME 66 Test

MTD Optima ME 66 test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av snøfreseren MTD Optima ME 66 har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet ytelse, driftssystem og kapasitet  – og ikke minst, den totale kvaliteten!

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

MTD Optima ME 66

7.1 / 10

MTD Optima ME 66 test

Beskrivelse: MTD Optima ME 66 er omtalt som en premium snøfreser, og de integrerte funksjonene svarer til forventningene.
Den elektriske oppstartsmekanismen gjør snøfreseren svært enkel å starte, og den intuitive joysticken ved håndtakene gjør det enkelt å styre hvor snøen skal kastes.

Testerne har rapportert om at den kraftige bensindrivne motoren håndterer både dyp og våt snø godt, og det er kun dersom snøen er ekstremt dyp at utkastet blir fortettet.

Selve arbeidsbredden er hele 66 centimeter, og du kan derfor raskt og effektivt dekke store flater - og dermed bli ferdig med snøryddingen i løpet av kort tid.
Til tross for den kraftige motoren, rapporteres det om at snøfreseren er letthåndterlig, og mye av årsaken til dette er nok den velutviklede servostyringen.

På fremsiden av snøfreseren finner du en kraftig LED-lyskilde, men ulempen er at denne overraskende nok ikke kan skrus av.

9.0 / 10
VelgEnklere.no

"Er du på utkikk etter ytterste kvalitet? Da er MTD Optima ME 66 noe for deg. Utstyrt med beltedrift og alle funksjoner, freser denne snø på alle områder. Den har også innebygd et kraftig lys som skal gjøre det trygt å frese på mørke vinterkvelder."

Vis mer ▼
7.0 / 10
Best-i-Test.nu

"MTD Optima ME 66 er en snøfreser i premium prisklasse og har også en rekke "premium"-funksjoner. Snøfreseren har for eksempel elektrisk starter, noe som eliminerer risikoen for at maskinen ikke kan startes dersom drastarten svikter. Den har også en praktisk joystick til å regulere utkastets rotasjon og utkastvinkel samt en kraftig lykt integrert foran på styret. Lykten kan imidlertid ikke slås av."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste snøfreserne på markedet, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av snøfresere!