Multigym Test – Beste Multigym for Hjemmebruk

Multigym Test

Tiden hvor multigym kun var egnet for treningssenteret er forbi.

Å gjennomføre treningen hjemmefra har blitt mer og mer populært i løpet av de siste årene, og utvalget av multigym som kan plasseres i hjemmet har økt betraktelig.

Et multigym er en fantastisk metode for å gjennomføre mange ulike styrkeøvelser for flere muskelgrupper på èn og samme maskin.

I vår test av multigym har vi hentet inn kunde- og ekspertvurderinger fra tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet maksimal vektbelastning, antall øvelser, konstruksjon, slitestyrke og pris.

Test av multigym – Best i test 2021

Kort oppsummert er dette den nåværende rangeringen i vår test av multigym.
Du kan naturligvis lese mer om hvert produkt lenger ned i artikkelen.

Obs: Lenkene i denne oppsummeringen leder til den av våre samarbeidspartnere med produktet på lager til best pris.
Merk at rangeringen til enhver tid oppdateres basert på de ulike ekspert- og kundeanmeldelsene!

  1. Finnlo Bio Force
  2. Abilica MultiPower
  3. BH Fitness Global Gym Plus
  4. Abilica Multi 4 ST
  5. Adidas HomeGym
  6. FINNLO Autark 1500
  7. Abilica Multi 970
  8. Finnlo Maximum Bodylift
  9. Titan Homegym

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

1. Finnlo Bio Force

Finnlo Bio Force

8.7 / 10

Finnlo Bio Force Test

Beskrivelse: Finnlo Bio Force er et unikt designet multigym, som totalt gir deg muligheten til å utføre hele 110 ulike øvelser.

Ulikt svært mange andre multigym leveres Finnlo Bio Force uten vektmagasin, og egenvekten er dermed svært lav.
Dette passer spesielt godt for deg som har begrensede muligheter for hvor treningsapparatet kan plasseres, og med en vekt på kun 67 kg kan du føle deg trygg på at det ikke legges unødig belastning på underlaget.

Den unike motstandsmekanismen er basert på hydraulikk, og totalt kan du trene med en belastning på 100 kg.
Finnlo Bio Force har også mottatt skryt for at den gir fra seg lite støy, som i all hovedsak skyldes at apparatet leveres uten vektmagasin.

Utover dette er testerne fornøyde med både kabelapparatet og sitteputene, men det trekkes frem at ryggstøtten dessverre ikke kan justeres.

9.4 / 10
GetFitness.no

"Multigymmet Bio Force fra Finnlo gir deg mulighet til å trene over 100 ulike øvelser. Treningsapparatet er utstyrt med et avansert kabelsystem med mange justerbare glideposter. Bio Force benytter ikke vektmagasin, og gir derfor fra seg lite støy. Det avanserte TNT-motstandssystemet gir deg mulighet til å trene med 100 kg belastning!"

Vis mer ▼
9.0 / 10
Best-i-Test.nu

"Finnlo Bio Force er en spennende multigym som ved bruk av ny teknologi gjør treningen tryggere, stillere og mer funksjonell. I stedet for en tradisjonell vektmotstand Bio Force en hydraulisk motstand tilsvarende opptil 100 kg vekter."

Vis mer ▼

2. Abilica MultiPower

Abilica MultiPower

8.1 / 10

Abilica MultiPower Test

Beskrivelse: Abilica MultiPower ble i utgangspunktet utviklet for det kommersielle markedet, men har nå gjort inntog på privatmarkedet.

MultiPower er et meget kraftig multigym, som gir deg mulighet til å utføre en rekke styrkeøvelser - både for underkropp og overkropp.

Dette multigymmet ble kåret til beste premiumvalg hos Best-i-Test.nu i 2019, og har blant annet mottatt skryt på bakgrunn av den svært solide konstruksjonen.

Totalt kan du trene med en vektbelastning inntil 90 kg, og de praktiske benvippene gjør at du også kan trene underkropp.

Testerne har også gitt Abilica MultiPower skryt for at det kan plasseres inntil en vegg, og det passer dermed perfekt for deg som har begrenset med plass.

Øvelsene som kan gjennomføres på dette multigymmet er mange, og vi nevner blant annet brystpress, skulderpress, pec-dec, nedtrekk, opptrekk, roing, ben curl, arm curl og ab crunch..

Kort og godt er dette et solid valg for deg som er opptatt av kvalitet, men merk forøvrig at multigymmet er vanskelig å flytte på - samt at selve monteringsprosessen er noe avansert.

9.0 / 10
GetFitness.no

"Abilica MultiPower er et solid multigym som kan benyttes både i hjemmet og på treningssenteret. MultiPower leveres med et vektmagasin på hele 90 kg, slik at du enkelt kan øke belastningen i lang tid fremover. Dette er treningsapparatet for deg som er opptatt av kvalitet!"

Vis mer ▼
9.0 / 10
Best-i-Test.nu

"Abilica Multi Power er en solid multigym med godt gjennomtenkte løsninger. Gymmen er noe dypere enn andre hjemmegym, og utformingen gjør at den best plasseres med baksiden mot en vegg eller kanskje midt på gulvet hvis man har god plass."

Vis mer ▼

3. BH Fitness Global Gym Plus

BH Fitness Global Gym Plus

7.4 / 10

Multigym Global Gym Plus Test

Beskrivelse: BH Fitness Global Gym Plus er utstyrt med et vektmagasin på hele 100 kg, og med det brede utvalget av øvelser kan du enkelt gjennomføre effektive fullkroppsøkter.

Dette multigymmet legger til rette for at 2 personer kan benytte seg av treningsapparatet samtidig, og øvelsesutvalg er bredt.
BH Fitness Global Gym Plus er utstyrt med egen dips- og benpress-stasjon, og på fremsiden av multigymmet kan du utføre blant annet nedtrekk og utspark.

Multigymmet har mottatt skryt for det plassbesparende designet, samt den totale vektbelastningen - men testerne skulle gjerne sett at BH Fitness Global Gym Plus var utstyrt med flere justeringsmuligheter.

6.0 / 10
Best-i-Test.nu

"BH Fitness Global Gym Plus G152X er en multigym som tilbyr tradisjonelle faste øvelser i tillegg til benpress og dips-funksjon, og har en slank konstruksjon. Brukeren tilbys mange fine øvelser og det er praktisk, at det er klistret en veiledning til øvelsene på siden av apparatet."

Vis mer ▼

4. Abilica Multi 4 ST

Abilica Multi 4 ST

7.3 / 10

Abilica Multi 4 ST Test

Beskrivelse: Abilica Multi 4 ST er multigymmet for deg som vil ha det beste av det beste.

Dette treningsapparatet gir deg mulighet til å utføre over 20 ulike øvelser, og du vil blant annet kunne utføre både brystpress, utspart, nedtrekk, roing, pec-dec og knebøy..

Abilica Multi 4 ST har mottatt skryt fra testerne for å være et svært fleksibelt multigym, og både brystpress og pec-dec kan stilles inn slik at du utfører øvelsene i forskjellige vinkler.

Ulikt så godt som alle andre multigym på privatmarkedet, legger Abilica Multi 4 ST til rette for at 2 stykker kan trene på maskinen samtidig - og du kan dermed enkelt trene sammen med en venn, uten å måtte vente mellom settene.

Testerne har også gitt dette treningsapparatet skryt for å ha en svært solid konstruksjon, og de polstrede setene oppfattes som både myke og behagelige.

Merk forøvrig at dette er et relativt stort multigym, og at det derfor kreves at du har greit med plass til rådighet.

Leveres med egen dips-stasjon!

9.8 / 10
GetFitness.no

"Abilica Multi 4 ST er et multigym som gir mye verdi for pengene! Med mulighet for over 20 ulike øvelser kan du enkelt trene hele kroppen, og med et vektmagasin på hele 90 kg har du mer enn nok belastning til de tyngre treningsøktene. Treningsapparatet har hele 4 ulike arbeidsstasjoner, og 2 personer kan trene på apparatet samtidig."

Vis mer ▼
7.0 / 10
ProteinpulverTest.no

"Et multiapparat med mange funksjonaliteter. Det er solid bygget og er av de billigere multiapparatene vi har sett. Vi mener likevel at dersom du ønsker et multiapparat, bør du ikke betale flere tusen kroner ekstra for et ekstra sete med de samme funksjonene. Ønsker du å trene samtidig med en annen, er det bedre å heller vente i 20 sekunder på hverandre og å bytte på."

Vis mer ▼

5. Adidas HomeGym

Adidas HomeGym

7.3 / 10

Adidas Homegym Test

Beskrivelse: Adidas HomeGym er et solid alternativ for deg som ønsker å trene hele kroppen, samtidig som du har behov for en plassbesparende løsning.

Med dette multigymmet vil du ha mulighet til å trene med en maksimal belastning på hele 100 kg - og testerne har gitt Adidas HomeGym skryt for å ha en av de tyngste belastningene på markedet.

Utover dette har HomeGym mottatt skryt for å ha en svært solid konstruksjon, og du kan utføre hele 24 ulike treningsøvelser.

Både testerne og forbrukerne har også bemerket seg det stilrene designet, i klassisk Adidas-stil!

8.0 / 10
GetFitness.no

"Adidas Homegym er et multigym som lar deg trene alle musklene du har i kroppen. Dette multigymmet er utstyrt med et innebygd vektmagasin på hele 100 kg. Dette er en av de tyngste vektmagasinene som er å få tak i på markedet. Treningsmaskinen har et smidig og lekkert design, i typisk Adidas-stil!"

Vis mer ▼

6. FINNLO Autark 1500

FINNLO Autark 1500

6.5 / 10

FINNLO Autark 1500 Test

Beskrivelse: FINNLO Autark 1500 er et tradisjonelt multigym, som muliggjør en total vektbelastning på 80 kg.

Multigymmet har mottatt skryt for testerne for å ha en svært stabil konstruksjon, samt at ryggstøtten har en svært ergonomisk og behagelig utforming.

Med FINNLO Autark 1500 har du mulighet til å utføre de øvelsene man typisk finner på et tradisjonelt multigym, slik som brystpress, pec-dec, utspark og nedtrekk.

Testerne har forøvrig ytret et ønske om et noe bredere øvelsesutvalg, og selve multigymmet er ikke spesielt letthåndterlig.

Pent og stilrent design!

7.0 / 10
Best-i-Test.nu

"Både ryggstøtten og setet kan justeres i forskjellige stillinger, noe som muliggjør en optimal posisjon. Finnlo Autark 1500 er en pen multigym som er forholdsvis plasseffektiv og gir brukeren solid trening for samtlige store muskelgrupper, til en god pris."

Vis mer ▼

7. Abilica Multi 970

Abilica Multi 970

6 / 10

Abilica Multi 970 Test

Beskrivelse: Abilica Multi 970 er et svært rimelig multigym, som passer perfekt for deg er ute etter et fleksibelt og plassbesparende multigym.

Dette multigymmet har mottatt skryt for at det føles stabilt i bruk, og til tross for at apparatet tar lite plass har du mulighet til å utføre mange øvelser.

På fremsiden av multigymmet finner du både en benvippe og en nedtrekksstang, og du kan blant annet utføre øvelser som brystpress, pec-dec, nedtrekk, utspark og roing.

Abilica Multi 970 mottar allikevel noe trekk hos testerne da den totale vektbelastningen som kan benyttes er 68 kg.
For mange vil dette være nok, men dersom du allerede har noen år med treningserfaring kan det være at du har behov for tyngre vekter.

Abilica Multi 970 har allikevel fått skryt for å ha en svært lav egenvekt - og kombinert med at multigymmet tar lite plass, er dette et godt alternativ for deg som vil ha et plassbesparende og enkelt multigym!

9.0 / 10
GetFitness.no

"Abilica Multi 970 er et av de rimeligste treningsapparatene som er å få tak i. Dette er et multigym som er både plassbesparende og solid, samtidig som du har muligheten til å utføre øvelser for både over- og underkroppen. Enkelt og greit et multigym som passer bra til hjemmebruk!"

Vis mer ▼

8. Finnlo Maximum Bodylift

Finnlo Maximum Bodylift

6 / 10

Finnlo Maximum Bodylift Test

Beskrivelse: Maximum Bodylift er nok et unikt multigym levert av Finnlo, og dette produktet leveres helt uten vektmagasin.

Den innovative motstandsteknologien benytter seg av en armbelastnings-mekanisme, og du vil i praksis benytte deg av din egen kroppsvekt mens du trener.

Totalt kan du trene med inntil 150% prosent av din egen kroppsvekt, noe som legger grunnlaget for en intensiv treningsøkt for de aller fleste av oss.

Finnlo Maximum Bodylift har mottatt skryt fra testerne for å være både plassebesparende og stillegående, og det faktum at multigymmet leveres uten vektmagasin gjør dessuten egenvekten svært lav.

Testerne trekker også frem at både rygg og setet på apparatet kan justeres, men det trekkes samtidig frem at selve stabiliteten kunne vært noe bedre.

8.0 / 10
GetFitness.no

"Bodylift fra Finnlo Maximum krever lite plass, og gir fra seg lite støy mens du trener. Bodylift er et multigym som ikke har vektmagasin, og benytter isteden en nyskapende armbelastnings-mekanisme. Totalt kan du benytte en belastning på opptil 150% av din egen kroppsvekt!"

Vis mer ▼

9. Titan Homegym

Titan Homegym

6 / 10

Titan Homegym Test

Beskrivelse: Titan Homegym har mottatt skryt fra testerne for å tilby en høy vektbelastning til en svært fornuftig pris.

Testerne er også imponerte over det plassbesparende designet, og dette er derfor en perfekt løsning for deg som ønsker å trene med høy belastning - og som samtidig ønsker å redusere plassbruken.

Med Titan Homegym kan du gjennomføre de typiske øvelsene man typisk finner på et multigym, slik som pec-dec, roing, utspark og brystpress..

Testerne har også bemerket seg at Titan Homegym har en stabil konstruksjon - med unntak av at maskinen lett kan løftes opp dersom man trener biceps på fremsiden av apparatet.

Det medfølgende vektmagasinet er heller ikke utstyrt med oppmerking for de ulike vektbelastningene, noe som i seg selv er et minus.

Uavhengig av disse negative faktorene, er Titan Homegym et kostnadseffektivt og plassbesparende multigym som absolutt gjør jobben!

8.0 / 10
Best-i-Test.nu

"Titan Homegym 100 kg er en nedtonet multigym som gir bemerkelsesverdig mange kilo vekter for pengene. Normalt koster en multigym med 100 kg vekter nemlig dobbelt så mye. En så lav pris innebærer ikke overraskende enkelte kompromisser med hensyn til byggekvalitet og funksjonalitet."

Vis mer ▼