Nilfisk Select WCL13P08A1 Test

Nilfisk Select WCL13P08A1 test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av støvsugeren Nilfisk Select WCL13P08A1 har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet ytelse, brukervennlighet, effektivitet, driftssikkerhet og energiforbruk.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Nilfisk Select WCL13P08A1

8.2 / 10

Nilfisk Select WCL13P08A1 test

Beskrivelse: Nilfisk Select WCL13P08A1 er først og fremst en energivennlig støvsuger, som passer perfekt til deg som ønsker å holde budsjettet.
Nilfisk Select er utstyrt med et av de beste filtrene som er tilgjengelig, og har derfor mottatt skryt for å være godt egnet for allergikere, da den gode oppsugingsevnen sikrer at opptil 99,95% av alle støvpartikler tas med.

Ulikt mange andre støvsugere yter Nilfisk Select WCL13P08A1 svært godt også på myke underlag, og har faktisk mottatt karakteren A for sin rengjøringsevne både på mykt og hardt underlag.

Den innebygde motoren har allikevel kun en effekt på 650 W, og støvsugeren plasseres dermed i energiklasse A+.

Både støynivå (75 dB) og arbeidsradius (11,2 meter) er tilfredsstillende, men kapasitet på støvsugerposen burde utvilsomt vært noe større, da den kun rommer 2,7 liter.

9.4 / 10
StovsugerTest.dk

"Nilfisk Select WCL13P08A1 støvsuger er en model, der har meget høj fokus på allergivenlighed. Støvsugeren tilbyder et af de absolut bedste filter i HEPA serien, HEPA 13, hvor der opnås en optagelsesevne på helt op 99,95% af alle støvpartikler. Ligeledes har modellen modtaget det bedste resultat indenfor henholdsvis rengøringsevne og støvemissin, hvilket samtidig gør den til en yderst energivenlig model, egnet til allergikere."

Vis mer ▼
6.5 / 10
Råd&Røn

"Oppnådde 6.5 i Råd&Røns test av støvsugere."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste støvsugerne, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av støvsugere!