Nordic 205 Rower Test

Nordic 205 Rower Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av romaskinen Nordic 205 Rower har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, ytelse, slitestyrke og komfort.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Nordic 205 Rower

8.4 / 10

Nordic 205 Rower Test

Beskrivelse: Nordic 205 Rower omtales av ekspertene som en letthåndterlig og svært rimelig romaskin.

Romaskinen er utstyrt med et svinghjul på 6 kg, og motstanden kan totalt justeres mellom 8 ulike nivåer.

Til tross for den lave prisen er 205 Rower utstyrt med en innebygd treningscomputer, som gir deg nyttig informasjon om treningsøkten underveis.
Det innebygde LCD-displayet viser blant annet tid, distanse, antall rotak og totalt kaloriforbruk.

Testerne er også svært fornøyde med den lave vekten - og kombinert med de praktiske transporthjulene har 205 Rower mottatt skryt for å være svært letthåndterlig.
I tillegg til dette kan romaskinen enkel slås sammen når den ikke er i bruk.

Kundene er også jevnt over fornøyd med denne romaskinen - og det trekkes blant annet frem at 205 Rower passer perfekt for nybegynnere, samtidig som kundene er fornøyde med det lave prisnivået.

På den negative siden rapporterer flere om at det gjerne skulle vært noen flere motstandsnivåer, og testerne savner en innebygd pulsmåler.

Nordic 205 Rower er et solid valg for nybegynneren.
Romaskinen har mottatt gode tilbakemeldinger fra forbrukerne, og med den lave produktvekten fremstår den som svært letthåndterlig.

8.0 / 10
HardWorkout.no

"il tross for at Nordic 205 Rower ikke er den kraftigste romaskinen på markedet, så er det få som slår den med tanke på funksjonalitet sett opp mot pris. Her får du en medium kraftig romaskin med et svinghjul på 6kg og 8 ulike motstandsnivåer (justeres manuelt)."

Vis mer ▼
7.6 / 10
GetFitness.no

"Til tross for en meget lav pris, er allikevel Nordic 205 Rower et godt valg for deg som skal anskaffe din første romaskin. For å sikre en lav pris, har Nordic valgt å utstyre romaskinen kun med de funksjonene du faktisk trenger for å gjennomføre en fullverdig treningsøkt."

Vis mer ▼

For å få en full oversikt over de beste romaskinene på markedet anbefaler vi at du tar en titt på vår test av romaskiner!