Panasonic Lumix DC-FT7 Test

Panasonic Lumix DC FT7 test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av actionkameraet Panasonic Lumix DC-FT7 har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet maksimal oppløsning, FPS, brukervennlighet, tilkoblingsmuligheter, smartfunksjoner og mye mer.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Panasonic Lumix DC-FT7

7.4 / 10

Panasonic Lumix DC FT7 test

Beskrivelse: Panasonic Lumix DC-FT7 er et actionkamera som leveres med en stillbildeoppløsning på hele 20,2 megapiksler - noe som i praksis blåser de fleste av konkurrentene rett av banen.

På bakgrunn av dette har kameraet mottatt mye skryt fra testerne for å tilby bildekvalitet i ypperste klasse, og det vanntette designet gjør at du enkelt kan knipse bilder selv under vann - helt ned til 31 meters dybde.

Èn egenskap så godt som alle testerne har bemerket seg er for øvrig den elektroniske søkeren, som ekspertene omtaler som svært god.
Søkeren bidrar til at du enkelt kan komponere og fokusere bildet slik du selv ønsker, selv i mindre kameravennlige omgivelser.

Testerne er også svært fornøyde med at kameraet leveres med innebygd WiFi og kompass, samt at den maksimale oppløsningen er hele 4K.

På den negative siden oppfattes Panasonic Lumix DC-FT7 som noe mer "klumpete" enn andre actionkameraer, og flere har rapportert om at de ønsker en kraftigere zoom - samtidig som at batterinivået med fordel kunne vært noe bedre.

Panasonic Lumix DC-FT7 er et vanntett actionkamera, som passer perfekt for deg som vil ha muligheten til å knipse krystallklare bilder.
Samtlige av testerne er svært imponerte over den elektroniske søkeren, som omtales som en av de bedre på markedet.

8.6 / 10
Digital-foto.no

" Det beste med FT7 er den elektroniske søkeren. Den får du glede av hvis du ikke bare trenger et undervannskamera, men også et actionkamera på land. Vi skulle gjerne ha sett en mer vidvinklet og skarpere zoom, og vi ønsker oss mer fra de 20,2 megapikslene. I tillegg savner vi å kunne fotografere i råformat."

Vis mer ▼
8.3 / 10
HardWorkout.no

"Om du først skal ha et værtett kamera og elektronisk søker er et «må ha», da er det Panasonic Lumix DC-FT7 du skal ha."

Vis mer ▼
8.0 / 10
TrustedReviews.com

"One of the best waterproof compacts around, if not as all-round impressive as the Olympus TG-5"

Vis mer ▼
7.0 / 10
TechRadar.com

"There's lots to like about the Lumix TS7 / FT7, including its excellent tough credentials and a decent built-in electronic viewfinder. Panasonic though has crammed too many pixels onto a relatively small sensor, which sees image quality sacrificed. If image quality is secondary priority to how rugged and easy to use the camera is, then the Lumix TS7 / FT7 is a good choice."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste actionkameraene på markedet, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av actionkameraer!