PerformanceGun Test

PerformanceGun Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av massasjepistolen PerformanceGun har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, effekt, antall behandlingsfrekvenser og batteritid.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

PerformanceGun

8.6 / 10

PerformanceGun Test

Beskrivelse: Massasjepistolen PerformanceGun har mottatt fremragende tilbakemeldinger både fra forbrukerne og testerne, og er blant annet blitt kåret til best i test hos treningsmagasinet GetFitness.no.

PerformanceGun har mottatt skryt for å ha et svært behagelig støynivå, og testerne er meget imponerte over at produktet leveres med hele 15 ulike behandlingsfrekvenser.

I praksis fører dette til at du enkelt kan finjustere behandlingen etter deg og din kropp, og flere av forbrukerne rapporterer om at PerformanceGun fungerer ypperlig mot stive og støle muskler.

I tillegg til dette leveres også massasjepistolen med 5 utskiftbare massasjehoder, slik at du enkelt kan variere behandlingen.

Den maksimale behandlingsfrekvensen er 3000 støt per minutt, og de aller fleste rapporterer om at dette holder til de aller fleste bruksområder - selv om frekvensen ikke er like høy som hos enkelte andre massasjepistoler, slik som de mest kostbare utgavene fra DHZ og Hyperice.

Utover dette benyttes også PerformanceGun av profesjonelle fotballspillere i eliteserien, som i seg selv er et solid kvalitetsstempel.

PerformanceGun er en kraftig og svært allsidig massasjepistol.
Både testerne og forbrukerne har prisgitt dette produktet, og svært få har noe som helst å utsette på kvaliteten!

10 / 10
GetFitness.no

"PerformanceGun er kort og godt et fantastisk valg for deg som ønsker en enkel måte å redusere muskelsmerter, øke mobiliteten og generelt sett forbedre prestasjonsnivået. Med svimlende 15 ulike frekvensnivåer kan du enkelte variere intensiteten underveis, og produktet benyttes profesjonelt av både kiropraktorer og eliteutøvere!"

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste massasjepistolene, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av massasjepistoler!