Philips PowerPro Compact (FC9331) Test

Philips PowerPro Compact FC9331 Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av støvsugeren Philips PowerPro Compact (FC9331) har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet ytelse, brukervennlighet, effektivitet, driftssikkerhet og energiforbruk.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Philips PowerPro Compact (FC9331)

7.9 / 10

Philips PowerPro Compact FC9331 Test

Beskrivelse: Philips PowerPro Compact (FC9331) er en storfavoritt blant kundene, og har i det store og hele mottatt svært gode tilbakemeldinger.

De positive tilbakemeldingene går på alt fra at den er poseløs, til at den er svært letthåndterlig og enkel å manøvrere over gulvet.
PowerPro Compact har også mottatt karakteren A for sin sugeevne på hardt underlag, noe forbrukerne også har bemerket seg.

Prismessig er dette også et fornuftig alternativ for deg som ønsker å holde budsjettet, og dersom man utelukkende ser på poseløse støvsugere er PowerPro Compact en av de rimeligste som er å få tak i.

Testerne er forøvrig ikke like imponerte over PowerPro Compact, og TV2.no nevner blant annet at støvsugeren er for lett, og at den dermed lett kan bikke bakover mens den er i bruk.

Støvbeholderen har en total kapasitet på 1,5 liter, og arbeidsradiusen er 9 meter.

8.0 / 10
ExpertReviews.co.uk

"In some regards, its abundance of power proves to be a slight hindrance, especially when it comes to manoeuvrability as it can soon become tiring. It’s arguably a little too powerful, as strange as that sounds. Its bin emptying method isn’t ideal and I would have liked to have seen more accessories for the price, such as those geared towards pet owners, but aside from that, the PowerPro is an excellent performer that’s well built and simple to use. If you're not looking to spend as much, the Miele C3 is worth considering if you don't mind a bagged design. Otherwise, the PowerPro Compact gets our recommendation and an award to match."

Vis mer ▼
6.0 / 10
TV2.no

"Philips PowerPro Compact: Testens letteste støvsuger og en av de rimeligste i vår test. Smart funksjon på håndtaket med egen liten børste som kan dras ut med et klikk. Men fordi den den er så lett, kan den fort bikke bakover, og den er litt vanskelig å trille rundt. Litt grisete å tømme. Gjorde det middelmådig i test av hvor mye støv og smuss den trakk opp fra teppegulv."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste støvsugerne, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av støvsugere!