Inneholder lenker til annonsører

I vår test av den trådløse støvsugeren Philips SpeedPro Max FC6823/01 har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, sugeevne, batterikapasitet og støynivå.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Philips SpeedPro Max FC6823/01

9.0 / 10

Philips SpeedPro Max FC6823/01 test

Beskrivelse: Philips SpeedPro Max FC6823/01 er en svært populær trådløs støvsuger, som har mottatt gode tilbakemeldinger både fra forbrukerne og testerne.

I 2019 gjennomført TV2 Hjelper Deg en test av SpeedPro Max, og ekspertene valgte å kåre denne modellen til best i test.
DinSide.no har også testet SpeedPro Max, hvor den også her gikk rett til topps - og dermed ble kåret til beste trådløse støvsuger i 2019.

De positive tilbakemeldingene går i all hovedsak på den svært gode sugeevnen, og støvsugeren beskrives som svært effektiv i bruk.
Selve batteritiden er også svært god, og sammenlignet med andre trådløse støvsugere er det så godt som ingen som kan overgå batteritiden til Philips SpeedPro Max - som totalt er på 65 minutter.

Èn hendig liten detalj som både forbrukerne og testerne setter pris på, er at du enkelt kan sjekke batteristatusen via en liten indikator på støvsugeren - hvor batterinivået presenteres i prosent, slik at du enkelt kan se hvor mye strøm det er igjen.

Testerne setter også stor pris på den ergonomiske utformingen, samtidig som at støvsugerhodet er utstyrt med en 360-graders sugeeffekt - som i praksis bidrar til at den enklere får med seg støv langs gulvlistene.

På den negative siden trekker Tek.no frem at støvsugeren oppfattes som noe tung, da den har en egenvekt på hele 5,4 kilo.

Philips SpeedPro Max FC6823/01 er kort og godt et solid premiumvalg for deg som vil ha det beste av det beste, og støvsugeren har en sugeevne få andre trådløse støvsugere kan konkurrere med!

10 / 10
TV2.no

"God oppsugningsevne, lett å bruke, overlegen batteritid."

Vis mer ▼
9.0 / 10
TechAdvisor.co.uk

"If you're looking for a cordless vacuum alternative to Dyson then you've found it. You just might be hoping for a cheaper one, which this isn't. The SpeedPro Max is an excellent rival, though, offering high-end design and build quality. It looks great and works impressively well thanks to its modular system. There's a lot to like here including the digital display, three speeds, LED headlights and a runtime of over an hour. Really our only complaint is that the main brush head judders when you pull it backwards and we'd like another attachment or two at this price."

Vis mer ▼
8.3 / 10
DinSide.no

"God sugeeffekt, lys, batteritid, integrert børste, batteridisplay, ergonomi"

Vis mer ▼
7.0 / 10
Tek.no

"Denne modellen fra Philips er generelt altfor tung i bruk, og standardmunnstykket som følger med fungerer dessverre særlig godt hverken på harde eller myke underlag. Det er synd, fordi selve sugeeffekten til støvsugeren er svært god."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste trådløse støvsugerne på markedet, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av trådløse støvsugere!