Philips SpeedPro Max XC8043 Test

Philips SpeedPro Max XC8043/01 Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av den trådløse støvsugeren Philips SpeedPro Max XC8043 har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, sugeevne, batterikapasitet og støynivå.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Philips SpeedPro Max XC8043

7.5 / 10

Philips SpeedPro Max XC8043/01 Test

Beskrivelse: Philips SpeedPro Max XC8043 er en trådløs støvsuger som leveres med svært god batteritid.

Likt de fleste andre trådløse støvsugere finner man en egen støvbeholder på denne støvsugeren, til fordel for støvsugerposen.
Dette er utvilsomt en fordel, da man slipper å bytte pose ofte - samtidig som man sparer penger ved at man unngår å måtte kjøpe inn nye poser.

Totalt kan Philips SpeedPro Max XC8043 benyttes i hele 70 minutter før den må returneres til laderen, og for å lade støvsugeren helt opp igjen tar det totalt 300 minutter.

Den solide Powerblade-motoren bidrar til å gi Philips SpeedPro Max XC8043 en svært solid sugekraft, og det patenterte SpeedPro-munnstykket gjør en svært god jobb - selv i trange områder, slik som inne ved listene.

Philips SpeedPro Max XC8043 er en letthåndterlig og ergonomisk støvsuger, som leveres med svært god batteritid. Lydnivået er noe høyt, men til gjengjeld er også motoren meget kraftig.

10 / 10
Anbefaler.com

"Den digitale Powerblade-motoren genererer en ekstrem lufthastighet, slik at munnstykket kan ta opp mer støv og smuss fra alle sider. Med den digitale Smart-skjermen kan du alltid kontrollere motoren og justere hastigheten etter dine behov. Den smarte digitale skjermen viser deg også når filteret må rengjøres. Indikatoren for filterrengjøring hjelper deg med å vedlikeholde produktet, som sørger for at du alltid får den høyeste ytelsen."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste trådløse støvsugerne på markedet, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av trådløse støvsugere!