ProForm Performance 350i Test

Proform Performance 350i Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av tredemøllen ProForm Performance 350i har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, løpebånd, slitestyrke og komfort.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

ProForm Performance 350i

8.1 / 10

Proform Performance 350i Test

Beskrivelse: ProForm Performance 350i har en maksimal hastighet på 16 km/t, og leveres med 16 forhåndsinstallerte treningsprogrammer.

Tredemøllen kan i tillegg til dette kobles opp mot iFit LIVE, hvor du får tilgang til en lang rekke spesialtilpassede treningsprogrammer og økter.

Løpebåndet er basert på ProForms ProShox-system, og tredemøllen passer derfor godt for deg som trenger en ekstra skånsom løsning for ledd og knær.

Merk forøvrig at den totale stigning kun er 10%.

9.2 / 10
GetFitness.no

"ProForm Performance 350i er en solid tredemølle, som leveres med en topphastighet på 16 km/t. Med hele 16 forhåndsinstallerte treningsprogrammer er det svært enkelt å komme i gang med treningsøkten, og dersom du skulle ønske enda flere variasjonsmuligheter kan du enkelt koble tredemøllen opp mot iFit LIVE. Det skånsomme og behagelige løpebåndet er basert på ProForms egne ProShox-dempesystem, og tredemøllen har derfor fått mye skryt for å være skånsom mot ledd og knær. Leveres med innebygde høyttalere!"

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste tredemøllene, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av tredemøller!