Reebok Rower GR Test

Reebok Rower GR Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av romaskinen Reebok Rower GR har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, ytelse, slitestyrke og komfort.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Reebok Rower GR

7.5 / 10

Reebok Rower GR Test

Beskrivelse: Reebok Rower GR har mottatt skryt for å være en stabil romaskin, og leveres med et svinghjul på totalt 6 kilo.

Motstandssystemet er basert på elektromagnetisk motstand, og støynivået holdes derfor svært lavt selv ved intensive treningsøkter.
Motstanden kan justeres mellom hele 16 ulike motstandsnivåer, og både forbrukerne og testerne setter stor pris på de gode variasjonsmulighetene dette tilbyr.

Slik som mange andre romaskiner leveres også Reebok Rower GR med en innebygd treningscomputer, som det generelt sett er lite å utsette på.
Computeren har funksjoner for både tid, hastighet, frekvens, kaloriforbruk og pulsmåling.
På den negative siden er ikke det trådløse pulsbeltet inkludert i prisen, og må derfor kjøpes som tilleggsutstyr.

Rower GR har også mottatt skryt for sin ergonomiske utforming.
Det buede setet gir en behagelig sittestilling, og stroppene på fotholderne sikrer at du sitter stabilt gjennom økten.

Treningsmagasinet GetFitness.no rapporterer likevel om at den innebygde LCD-skjermen kunne vært noe større, og enkelte forbrukere har klaget på service-nivået hos Reebok.

Reebok Rower GR leveres med hele 16 ulike motstandsnivåer, og treningscomputeren innehar et bredt utvalg av forhåndsinstallerte treningsprogrammer.
Romaskinen er svært stillegående, og testerne setter stor pris på det behagelige og buede setet.

9.6 / 10
GetFitness.no

"Reebok Rower GR er en praktisk og stabil romaskin, som leveres med et solid utvalg av ulike treningsprogrammer. Den elektromagnetiske motstanden gjør dette til en behagelig og stillegående romaskin, og det store utvalget av motstandsnivåer gir deg mange variasjonsmuligheter."

Vis mer ▼

For å få en full oversikt over de beste romaskinene på markedet anbefaler vi at du tar en titt på vår test av romaskiner!