Reebok Rower ZJET Test

Reebok Rower ZJET Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av romaskinen Reebok Rower ZJET har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, ytelse, slitestyrke og komfort.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Reebok Rower ZJET

8 / 10

Reebok Rower ZJET Test

Beskrivelse: Reebok Rower ZJET har mottatt solide tilbakemeldinger fra forbrukerne, både i Norge og i utlandet.

Rower ZJET leveres med et svinghjul på hele 16 kilo, og den magnetiske motstanden sikrer et lavt og behagelig støynivå.

Selve motstanden kan justeres mellom hele 16 ulike motstandsnivåer, noe både forbrukerne og testerne har sett seg svært fornøyde med.

Testerne har også rapportert om at den innebygde treningscomputeren fremstår som svært gjennomtenkt, og med de 12 forhåndsinstallerte treningsprogrammene kommer du raskt i gang med treningen.
Utover dette er treningscomputeren utstyrt med flere nyttige funksjoner, slik som tid, hastighet, kaloriforbruk, antall rotak og mulighet for pulsmåling.

I tillegg til dette rapporteres det om at Rower ZJET er svært komfortabel i bruk, og de glidebestandige fotplatene sikrer at du sitter godt og stødig underveis i hele treningsøkten.

Oppsummert har Reebok Rower ZJET har svært mye å by på.
Med 12 forhåndsinstallerte treningsprogrammer, 16 ulike motstandsnivåer og en avansert treningscomputer er dette romaskinen for deg som vil ta treningen til et nytt nivå!

9.8 / 10
GetFitness.no

"Reebok Rower ZJET er en romaskin som har blitt svært populær i utlandet, og den er nå også tilgjengelig på det norske markedet. Motstanden til denne romaskinen er magnetisk, og den er derfor langt mer stillegående enn andre romaskiner som har en annen motstandstype. Selve motstanden kan enkelt justeres mellom hele 16 ulike nivåer, noe som i praksis utklasser de aller fleste romaskiner på privatmarkedet."

Vis mer ▼
9.2 / 10
HardWorkout.no

"Ønsker du deg en romaskin som kan virke inspirerende til treningen med et stort utvalg av treningsprogrammer, så kan Reebok Rower ZJET være et meget godt alternativ. Til dagens pris er dette et utrolig godt valg!"

Vis mer ▼

For å få en full oversikt over de beste romaskinene på markedet anbefaler vi at du tar en titt på vår test av romaskiner!