Reebok SL8.0 Test

Reebok SL8.0 Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av tredemøllen Reebok SL8.0 har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, løpebånd, slitestyrke og komfort.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Reebok SL8.0

8.4 / 10

Reebok SL 8.0 Test

Beskrivelse: Tredemøllen Reebok SL8.0 er designet med Reeboks egnet SubLite-teknologi, som i all hovedsak skal bidra til en mer behagelig treningsøkt.

Den maksimale hastigheten for SL8.0 er 20 km/t, noe som i de aller fleste tilfeller er mer enn nok til en intensiv treningsøkt.
Ulikt mange andre tredemøller har Reebok SL8.0 også en høy maksimal stigning på hele 18%.

Reebok SL8.0 er også utstyrt med en innebygd treningscomputer, som leveres med total 24 forhåndsinstallerte treningsprogrammer, slik at du raskt kommer i gang med treningen.

Dimensjonene på løpebåndet er hele 152 x 52 centimeter, og du har dermed god plass selv ved intensive intervalløkter.

En annen finurlig detalj er at tredemøllen er utstyrt med innebygde høyttalere, som du enkelt kan koble sammen med mobiltelefonen din.

Kompatibel med Reebok Fitness App!

9.6 / 10
GetFitness.no

" Reebok SL8.0 er et solid premiumvalg for deg som virkelig er opptatt av kvalitet. SL8.0 er utviklet ved hjelp av Reeboks helt egne SubLite-teknologi, som bidrar til svært god stabilitet og demping på løpebåndet. Tredemøllen er utstyrt med en maksimal hastighet på hele 20 km/t, og stigningen kan justeres helt opp til 18% - noe som fører til at Reebok SL8.0 er svært godt egnet til intensive intervalløkter. Selve løpebåndet er svært romslig, og med en bredde på hele 52 centimeter kan du virkelig kjøre på uten å bekymre deg for uhell. Kompatibel med Reebok Fitness App, og leveres med innebygd høyttalere!"

Vis mer ▼
9.1 / 10
HardWorkout.no

"Reebok Treadmill SL8.0 er ikke bare solid, men også en svært funksjonell og allsidig tredemølle. Med sin 3 HK motor kan SL8.0 by på hastigheter fra 1-20 km/t og 18 stigningsintervaller. Maskinen har installert 24 ulike treningsprogrammer, og er i tillegg kompatibel med Reebok Fitness App som gir deg mulighet til å skreddersy og spore treningsøktene mens du løper i virkeligheten."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste tredemøllene, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av tredemøller!