Robomow RC308U Test

Robomow RC308U Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av robotklipperen Robomow RC308U har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet ytelse, brukervennlighet, effektivitet, sikkerhet og konstruksjon.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Robomow RC308U

7.2 / 10

Robomow RC308U Test

Beskrivelse: Robomow RC308U er et solid valg for deg som har behov for en robotgressklipper som yter godt i utfordrende terreng.

Robotklipperen kan håndtere et totalt dekningsareal på inntil 1500 m², og er derfor svært godt egnet til deg som har en relativt stor gressplen.

Robomow RC308U har en maksimal klippehøyde på 60 millimeter, mens den minimale høyden er 15 millimeter - som i praksis tilsier at du enkelt kan finjustere klipperen etter dine egne behov.

RC308U har også mottatt skryt for at den enkelt kan styres via en egen applikasjon, som du enkelt kan laste ned til din egen mobil.

Enkelte av forbrukerne har forøvrig rapportert om at dokumentasjonen kunne vært bedre, mens ekspertene mener at installasjonsprosessen er i overkant komplisert.

9.7 / 10
AlleTestVinnere.no

"Robomow anbefaler at denne gressklipperen brukes på tomter på opptil 800 m², men maksarealet er 1500 m². Klippebredden på 28 er bra for en budsjettmodell, og det faktum at den klarer skråninger på 36 grader, er mer enn godkjent. Robomow har en tilhørende mobilapp som blant annet lar deg tidsplanlegge klippingen, se batteristatus og også fjernstyre gressklipperen. RC308U har en innebygd regnsensor som gjør at robotgressklipperen går tilbake til ladestasjonen når det regner. Du kan selv justere sensorens følsomhet."

Vis mer ▼
7.0 / 10
Best-i-Test.nu

"Robomow RC 308 PRO er en kompakt robotgressklipper som har lett for å finne veien ut for å klippe og hjem igjen. Den er ikke spesielt følsom for ladestasjonens plassering. Videre er strømkabelen uvanlig lang, slik at du har gode muligheter for å finne en god plassering for den. Robotgressklipperen er tung, noe som sannsynligvis er en av grunnene til at den lett graver seg ned hvis den kjører seg fast. Men på den annen side skjer ikke dette veldig ofte. Den tar seg gjennom alt fra røtter, kongler, bakker og andre vanskelige hindringer. Den tar seg til og med opp mindre avsatser. Et minus med hensyn til driftssikkerhet er imidlertid at 308 PRO noen ganger kjører over grensekabelen når den rygger. Dette skjer ved et par anledninger i løpet av sesongen, og den blir da stående. Det skjer ikke etter en bratt skråning, men på en flat overflate og på forskjellige steder på flere forskjellige plener. Alltid ved kjøring bakover. Den ene gangen kjører den såpass langt utenfor at den klipper over strømkabelen til sin egen ladestasjon."

Vis mer ▼
6.5 / 10
Råd&Røn

"Oppnådde 6.5 i Råd&Røns test av robotklippere."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste robotklipperne, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av robotklippere!