Best i Test Romaskin 2021 – De 20 Beste Romaskinene

Romaskin test

Det blir til stadighet mer og mer vanlig å anskaffe treningsutstyr i hjemmet, og romaskiner er intet unntak.

I tillegg til at en romaskin bidrar til både økt styrke og utholdenhet, vil denne treningsformen også øke forbrenningen betraktelig.

Hvilken romaskin man bør velge er for øvrig ikke et spesielt enkelt valg, og generelt sett må man ta hensyn til faktorer som pris, ytelse, funksjoner, konstruksjon og holdbarhet – samt hvor letthåndterlig den er.

I vår test av romaskiner har vi samlet ekspertvurderinger og kundeanmeldelser, og kåret beste romaskin i 2021.

Test av romaskiner – Best i test 2021

Kort oppsummert er dette den nåværende rangeringen i vår test av romaskiner.
Du kan naturligvis lese mer om hvert produkt lenger ned i artikkelen!

Obs: Lenkene i denne oppsummeringen leder til den av våre samarbeidspartnere med produktet på lager til best pris.
Merk at rangeringen til enhver tid oppdateres basert på de ulike ekspert- og kundeanmeldelsene!

  1. MasterFit TP 900
  2. inSPORTline InCondi RW60
  3. Titan Life Rower Performance R22
  4. X-Erfit Row 200
  5. Nordic 205 Rower
  6. Abilica TurbineRower
  7. Abilica Premium TopRower
  8. Reebok Rower ZJET
  9. Master R610
  10. Master R6040

Trykk her for å vise alle produktene.. (+10)

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

1. MasterFit TP 900

MasterFit TP 900

9.4 / 10

Masterfit TP 900 Test

Beskrivelse: MasterFit TP 900 er et populært premiumvalg for deg som er opptatt av kvalitet.

TP 900 har mottatt gode tilbakemeldinger fra både testerne og forbrukerne, og sammenlignes av flere med de svært solide Concept2-romaskinene.

Det luftbaserte motstandssystemet sikrer mulighet for svært høy motstand, som totalt kan justeres mellom 9 ulike nivåer.

TP 900 har mottatt skryt for å gi svært jevne rotak, og den innebygde treningscomputeren viser både kaloriforbruk, antall rotak, watt, tidsbruk og nåværende puls.
Ulikt mange andre romaskiner er den trådløse pulsmottakeren inkludert i prisen, noe ekspertene hos GetFitness.no setter svært stor pris på.

Utover dette er treningscomputeren utstyrt med 8 forhåndsinstallerte treningsprogrammer, slik at du enkelt kan komme i gang med treningen.

Både forbrukerne og testerne enes videre om at konstruksjonen er svært stabil, og romaskinen er spesielt designet for å håndtere knallharde treningsøkter.

MasterFit TP 900 er et solid premiumvalg for deg som vil ha en robust romaskin, som tåler tøff bruk over lengre tid.
Den innebygde treningscomputeren har mottatt skryt fra testerne, og det trådløse pulsbeltet medfølger i prisen!

10 / 10
GetFitness.no

"MasterFit TP 900 er en romaskin som leveres med solid konstruksjon, og er et treningsapparat du kan ha glede av i mange år fremover. Den innebygde treningscomputeren er utstyrt med 8 ulike treningsprogrammer, slik at du enkelt kan komme i gang med treningen. På fremsiden av romaskinen finner du også et hendig display, som viser informasjon om blant annet tid, distanse og kaloriforbruk."

Vis mer ▼
8.3 / 10
TekGuide.no

"R900 Romaskin veier 40 kg og kan brettes når du ikke bruker den. Det er et komplett trenigsapparat med alt du trenger til treningsøkten din. Denne modellen leverer godt på alle punkter, og vi har derfor valgt å gi den terningkast 5. Prisen og brukervennligheten trekker den litt ned."

Vis mer ▼

2. inSPORTline InCondi RW60

inSPORTline InCondi RW60

8.8 / 10

Insportline incondi rw60 test

Beskrivelse: Romaskinen InCondi RW60 leveres av inSPORTline, og til tross for at leverandøren ikke er spesielt godt kjent er tilbakemeldingene fra testerne gode.

GetFitness.no omtaler romaskinen som både stillegående og funksjonsrik - mens HardWorkout.no ser seg spesielt fornøyde med den solide konstruksjonen.

InCondi RW60 er utstyrt med elektromagnetisk motstand, hvor du har mulighet til å justere belastningen mellom hele 16 ulike motstandsnivåer.
Motstanden justeres enkelt via hurtigtastene på den innebygde treningscomputeren, som i tillegg har mottatt skryt for de mange nyttige funksjonene.
Funksjonene du finner på computeren er blant annet tid, distanse, kaloriforbruk, antall rotak samt pulsmåling.

Pulsmålingene gjennomføres via det trådløse pulsbeltet, og GetFitness.no gir produsenten skryt for å ha inkludert dette i prisen.

Testerne er også enige om at de 12 forhåndsinstallerte treningsprogrammene er svært praktiske, og det oppfattes som enkelt å komme i gang med treningen.

Utover dette sikrer den elektromagnetiske motstanden et lavt støynivå, slik at du enkelt kan se på TV eller høre musikk mens du trener.

inSPORTline InCondi RW60 er en solid og funksjonsrik romaskin, som gir god valuta for pengene!

9.8 / 10
GetFitness.no

"inSPORTline Incondi RW60 er en svært funksjonsrik romaskin, som leveres med hele 16 ulike motstandsnivåer. Den elektromagnetiske motstanden gir fra seg lite støy, og romaskinen kan enkelt slås sammen for å begrense plassbruken."

Vis mer ▼
9.0 / 10
HardWorkout.no

"inCondi RW60 er solid og har en vektbegrensing på 150kg. Når det ikke er i bruk, kan den enkelt foldes sammen og rulles bort for praktisk oppbevaring. inCondi RW60 kombinerer meget god kvalitet og høy brukervennlighet, og leverer en svært god romaskin."

Vis mer ▼

3. Titan Life Rower Performance R22

Titan Life Rower Performance R22

8.8 / 10

titan-life-rower-r22-test

Beskrivelse: Titan Life Rower Performance R22 har mottatt skryt fra testerne for å by på en intensiv og svært realistisk treningsopplevelse.

Rower R22 er utstyrt med vannbasert motstand, og det rapporteres fra flere hold om at rotakene føles svært jevne og naturtro.

Romaskinen er utstyrt med en egen integrert treningscomputer, som har funksjoner for både tid, distanse, kaloriforbruk, antall rotak og pulsmåling.
Pulsmålingene gjennomføres via den innebygde pulsmottakeren, men pulsbelte må for øvrig kjøpes separat.

Flere av de positive tilbakemeldingene fra både testerne og forbrukerne går på selve treningsopplevelsen.
Rower R22 oppleves som svært stabil i bruk, og flere har rapportert om at setet er svært behagelig å sitte på - selv ved lengre treningsøkter.

Forbrukerne ser seg også fornøyd med at monteringsmanualen er svært tydelig og lettfattelig, og det gis skryt for at støynivået er lavt og komfortabelt.

Titan Life Rower Performance R22 byr på en behagelig treningsopplevelse, med stabile og jevne rotak.
Den vannbaserte motstanden fører til at rotakene oppleves som realistiske, samtidig som støynivået holdes lavt.

9.6 / 10
GetFitness.no

"Titan Life Trainer R22 Water Rower byr på en svært realistisk treningsfølelse, og den vannbaserte motstanden gjør at rotakene føles jevne og behagelige. Den integrerte treningscomputeren er utstyrt med mange hendige funksjoner, og du kan enkelt utføre pulsmålinger via den trådløse pulsmottakeren."

Vis mer ▼
9.0 / 10
Best-i-Test.nu

"Titan Life Rower Trainer R22 passer utmerket for deg som ser etter en effektiv, men skånsom puls- og styrketrening til en lav prislapp. Vannmotstanden bidrar til en fin bakgrunnslyd og gir en virkelighetstro roing."

Vis mer ▼

4. X-Erfit Row 200

X-Erfit Row 200

8.5 / 10

X-ErFit Row 200 Test

Beskrivelse: X-Erfit Row 200 er en svært rimelig romaskin, som i løpet av den siste tiden har blitt en storfavoritt hos forbrukerne.

Til tross for den svært lave prisen er Row 200 utstyrt med 8 ulike motstandsnivåer, slik at du enkelt kan variere belastningen underveis i treningsøkten.
På fremsiden av romaskinen finner du en praktisk og intuitiv treningscomputer, med funksjoner for både tid, distanse, antall rotak og estimert kaloriforbruk.

Det er for øvrig ikke bare forbrukerne som er imponerte over denne romaskinen.
Treningsmagasinet GetFitness.no har kåret Row 200 til beste budsjettvalg, og gir romaskinen skryt for å være både letthåndterlig, plassbesparende og behagelig i bruk.

En rask gjennomgang av kundeanmeldelsene viser at forbrukerne er av samme oppfatning, og det rapporteres samtidig om at støynivået er holdes på et svært behagelig nivå.

X-Erfit Row 200 er et solid budsjettvalg for deg som skal skaffe din første romaskin.
Romaskinen omtales som både letthåndterlig og plassbesparende, og både forbrukerne og testerne er svært fornøyde med den ergonomiske utformingen.

9.4 / 10
GetFitness.no

"X-Erfit Row 200 er ikke den mest avanserte romaskinen som er å få tak i, men den gjør allikevel det den lover. Treningscomputeren er tilstrekkelig avansert, og den utvidede aluminiumsskinnen fører til at romaskinen passer for de aller fleste."

Vis mer ▼

5. Nordic 205 Rower

Nordic 205 Rower

8.4 / 10

Nordic 205 Rower Test

Beskrivelse: Nordic 205 Rower omtales av ekspertene som en letthåndterlig og svært rimelig romaskin.

Romaskinen er utstyrt med et svinghjul på 6 kg, og motstanden kan totalt justeres mellom 8 ulike nivåer.

Til tross for den lave prisen er 205 Rower utstyrt med en innebygd treningscomputer, som gir deg nyttig informasjon om treningsøkten underveis.
Det innebygde LCD-displayet viser blant annet tid, distanse, antall rotak og totalt kaloriforbruk.

Testerne er også svært fornøyde med den lave vekten - og kombinert med de praktiske transporthjulene har 205 Rower mottatt skryt for å være svært letthåndterlig.
I tillegg til dette kan romaskinen enkel slås sammen når den ikke er i bruk.

Kundene er også jevnt over fornøyd med denne romaskinen - og det trekkes blant annet frem at 205 Rower passer perfekt for nybegynnere, samtidig som kundene er fornøyde med det lave prisnivået.

På den negative siden rapporterer flere om at det gjerne skulle vært noen flere motstandsnivåer, og testerne savner en innebygd pulsmåler.

Nordic 205 Rower er et solid valg for nybegynneren.
Romaskinen har mottatt gode tilbakemeldinger fra forbrukerne, og med den lave produktvekten fremstår den som svært letthåndterlig.

8.0 / 10
HardWorkout.no

"il tross for at Nordic 205 Rower ikke er den kraftigste romaskinen på markedet, så er det få som slår den med tanke på funksjonalitet sett opp mot pris. Her får du en medium kraftig romaskin med et svinghjul på 6kg og 8 ulike motstandsnivåer (justeres manuelt)."

Vis mer ▼
7.6 / 10
GetFitness.no

"Til tross for en meget lav pris, er allikevel Nordic 205 Rower et godt valg for deg som skal anskaffe din første romaskin. For å sikre en lav pris, har Nordic valgt å utstyre romaskinen kun med de funksjonene du faktisk trenger for å gjennomføre en fullverdig treningsøkt."

Vis mer ▼

6. Abilica TurbineRower

Abilica TurbineRower

8.4 / 10

Abilica TurbineRower Test

Beskrivelse: Abilica TurbineRower er en solid og elegant romaskin, som blant annet har oppnådd toppscore hos det populære treningsmagasinet GetFitness.no.

TurbineRower er blant Abilicas toppmodeller til hjemmebruk, og dimensjonene på selve romaskinen er spesielt tilpasset de skandinaviske kundene.

Romaskinen er utstyrt med luftbasert motstand, som enkelt kan justeres ved å regulere gjennomstrømningen av luft på fremsiden av romaskinen.
På bakgrunn av det luftbaserte motstandssystemet har TurbineRower mottatt skryt for å være svært stillegående i bruk, og med de 8 ulike motstandsnivåene kan du enkelt variere belastningen underveis i treningsøkten.

Den innebygde treningscomputeren på fremsiden av romaskinen gir deg til enhver tid informasjon om treningsøkten din, med nøkkeltall som kaloriforbruk, tid, hastighet, antall rotak og distanse.

I tillegg til dette er tilbakemeldingene fra forbrukerne svært gode, og det trekkes frem at romaskinen fremstår som svært behagelig i bruk.

Abilica TurbineRower har mottatt svært gode tilbakemeldinger fra testerne og forbrukerne, og er kort og godt en av de beste romaskinene som er å få tak i på privatmarkedet!

10 / 10
GetFitness.no

"Abilica TurbineRower er en stilfull og elegant romaskin, som virkelig gir deg god valuta for pengene. Abilica TurbineRower leveres også naturligvis med en innebygd treningscomputer - som har nyttige funksjoner for blant annet kaloriforbruk, tid, hastighet, antall rotak og distanse. Abilica TurbineRower er kort og godt en av de aller beste romaskinene som er å få tak i på privatmarkedet. Den ergonomiske utformingen sikrer god komfort, og det plassbesparende designet gjør dette til en romaskin som er svært godt egnet til hjemmebruk."

Vis mer ▼
9.0 / 10
AltForDeg.com

"Oppnådde 9.0 i AltForDeg.com's test av romaskiner."

Vis mer ▼
8.0 / 10
BareBeste.com

"Oppnådde 8.0 poeng i BareBeste.com's test av romaskiner."

Vis mer ▼

7. Abilica Premium TopRower

Abilica Premium TopRower

8 / 10

Abilica Premium TopRower Test

Beskrivelse: Abilica Premium TopRower har vært gjenstand for en lang rekke tester, og ekspertene er jevnt over svært imponerte over denne romaskinen.

TopRower er en del av Abilica's egne premium-serie, og på bakgrunn av at romaskinen i utgangspunktet ble utviklet for bedriftsmarkedet tåler den høy belastning over lengre tid.

Romaskinen har mottatt skryt for den luftbaserte motstanden, som i praksis gir stødige og behagelige rotak selv når du trener med høy belastning.
Motstanden justeres enkelt mellom 9 ulike motstandsnivåer, slik at du kan variere intensiteten underveis i treningsøkten.

Abilica Premium TopRower har også mottatt skryt fra flere hold for den integrerte treningscomputeren, hvor du blant annet gis mulighet til å angi ønsket mål for treningsøkten din.
Med et par enkle tastetrykk kan du selv angi ønsket strekning, tid eller kaloriforbruk - før computeren starter en nedtellingsfunksjon mens du trener, og gir deg beskjed så snart du har nådd målet ditt.

Selve utformingen på romaskinen har også ekspertene lite å utsette på, og TopRower omtales som både ergonomisk i bruk og plassbesparende.

Abilica Premium TopRower er et solid valg for deg som er opptatt av kvalitet.
Romaskinen har mottatt mye skryt for sine stødige og stabile rotak, og den unike treningscomputeren gir deg mulighet til å angi personlige mål med treningen.

10 / 10
NetFysioterapi.dk

"Maskinen er udstyret med luftmodstand, kædetræk og en yderst kraftig ramme. Med denne konfiguration er der mulighed for hele 9 modstandsniveauer, så der altid er et niveau til dig og dine ambitioner med dagens træning."

Vis mer ▼
9.8 / 10
GetFitness.no

" Abilica Premium TopRower er kort og godt et ypperlig valg for deg som vil ha en ergonomisk utformet romaskin, hvor du kan utføre intensive treningsøkter. Treningscomputeren oppfattes som svært gjennomtenkt, og vi setter stor pris på den innebygde funksjonen hvor du kan angi ønsket mål for treningsøkten!"

Vis mer ▼
9.0 / 10
BareBeste.com

"Oppnådde 9.0 i BareBeste.com's test av romaskiner"

Vis mer ▼
8.9 / 10
HardWorkout.no

"Abilica Premium TopRower er en toppmodell utviklet for bedriftsmarkedet og utøvere med høye krav til romaskinens funksjoner og design. Kombinasjonen av funksjonalitet, slitestyrke og pris, gjør dette til et meget godt valg."

Vis mer ▼
6.6 / 10
TekGuide.no

"Toppmodellen fra Abilica romaskin har bedriftsmarkedet som målgruppe, men passer selvfølgelig også for deg som er en kresen hjemmebruker. Konstruksjonen er stabil, noe som gir høy brukertilfredshet. Brukerens maksimale vekt er 150 kg, noe som er bra. "

Vis mer ▼

8. Reebok Rower ZJET

Reebok Rower ZJET

8 / 10

Reebok Rower ZJET Test

Beskrivelse: Reebok Rower ZJET har mottatt solide tilbakemeldinger fra forbrukerne, både i Norge og i utlandet.

Rower ZJET leveres med et svinghjul på hele 16 kilo, og den magnetiske motstanden sikrer et lavt og behagelig støynivå.

Selve motstanden kan justeres mellom hele 16 ulike motstandsnivåer, noe både forbrukerne og testerne har sett seg svært fornøyde med.

Testerne har også rapportert om at den innebygde treningscomputeren fremstår som svært gjennomtenkt, og med de 12 forhåndsinstallerte treningsprogrammene kommer du raskt i gang med treningen.
Utover dette er treningscomputeren utstyrt med flere nyttige funksjoner, slik som tid, hastighet, kaloriforbruk, antall rotak og mulighet for pulsmåling.

I tillegg til dette rapporteres det om at Rower ZJET er svært komfortabel i bruk, og de glidebestandige fotplatene sikrer at du sitter godt og stødig underveis i hele treningsøkten.

Oppsummert har Reebok Rower ZJET har svært mye å by på.
Med 12 forhåndsinstallerte treningsprogrammer, 16 ulike motstandsnivåer og en avansert treningscomputer er dette romaskinen for deg som vil ta treningen til et nytt nivå!

9.8 / 10
GetFitness.no

"Reebok Rower ZJET er en romaskin som har blitt svært populær i utlandet, og den er nå også tilgjengelig på det norske markedet. Motstanden til denne romaskinen er magnetisk, og den er derfor langt mer stillegående enn andre romaskiner som har en annen motstandstype. Selve motstanden kan enkelt justeres mellom hele 16 ulike nivåer, noe som i praksis utklasser de aller fleste romaskiner på privatmarkedet."

Vis mer ▼
9.2 / 10
HardWorkout.no

"Ønsker du deg en romaskin som kan virke inspirerende til treningen med et stort utvalg av treningsprogrammer, så kan Reebok Rower ZJET være et meget godt alternativ. Til dagens pris er dette et utrolig godt valg!"

Vis mer ▼

9. Master R610

Master R610

7.9 / 10

Master R610 Test

Beskrivelse: Master R610 har vært gjenstand for en lang rekke vurderinger, og generelt sett er testerne svært fornøyde med produktet - hvor blant annet Best-i-Test.nu har kåret R610 til beste budsjettvalg.

Så godt som samtlige av ekspertene enes om at prisnivået er svært fornuftig, og at R610 dermed gir god valuta for pengene.

Master R610 er utstyrt med magnetisk motstand, hvor belastningen totalt kan justeres mellom 12 ulike nivåer.
Motstanden justeres enkelt via et dreiehjul på fremsiden av romaskinen, og testerne er svært fornøyde med det gode utvalget av motstandsnivåer.

Til tross for den lave prisen er R610 utstyrt med en innebygd treningscomputer, som har funksjoner for tid, antall rotak og kaloriforbruk.
Computeren er ikke av de mest avanserte på markedet, men tilbyr god basisfunksjonalitet sett i forhold til prisnivået.

Flere av testerne er også bemerket seg hvor enkel R610 er å håndtere.
Romaskinen veier kun 28 kilo, og er utstyrt med både transporthjul og en egen mekanisme for å folde den sammen.

På den negative siden savner likevel testerne altså en noe mer funksjonsrik treningscomputer, og fotstøttene kan dessverre ikke justeres etter fotlengde.

Master R610 er en kompakt romaskin, som leveres med hele 12 ulike motstandsnivåer.
Prisnivået er mer enn akseptabelt, og testerne setter stor pris på det lave støynivået.

10 / 10
TekGuide.no

"Vi har valg å gi R610 romaskin en solid 2 plass, da vi mener at dette er en av de mest praktiske romaskinene som passer til absolutt alle. Det behøver ikke å koste skjorta for å skulle kunne ta i bruk en god romaskin, og dette beviser R610 modellen. Alt i alt er vi utrolige fornøyde med resultatene. "

Vis mer ▼
9.0 / 10
BareBeste.com

"Oppnådde 9.0 i BareBeste.com's test av romaskiner"

Vis mer ▼
8.8 / 10
GetFitness.no

"Denne romaskinen er ikke av de mest avanserte på markedet, men det kan man heller ikke forvente til en så lav pris. Motstanden til R610 er magnetisk, og justeres enkelt med et justeringshjul på fremsiden av romaskinen. Den magnetiske motstanden fører til at romaskinen blir svært stillegående, slik at du slipper sjenerende bråk mens du trener."

Vis mer ▼
8.3 / 10
HardWorkout.no

"R610 er en rimelig romaskin som fungerer utmerket som et allsidig treningsapparat til hjemmebruk."

Vis mer ▼
8.0 / 10
Best-i-Test.nu

"Master Fitness R610 er en enkel, men rimelig romaskin i budsjettklassen. Takket være en pågående priskrig er den presset utrolig lavt i pris og blir både best i test og beste budsjettvalg. "

Vis mer ▼

10. Master R6040

Master R6040

7.9 / 10

Master R6040 Test

Beskrivelse: Master R6040 omtales som en svært stødig og stabil romaskin, og har blant annet blitt kåret til beste premiumvalg hos forbrukermagasinet Best-i-Test.nu.

Romaskinen er utstyrt med hele 16 motstandsnivåer, som enkelt kan justeres via hurtigtastene på den innebygde treningscomputeren.
Testerne er stort sett fornøyde med computeren, med unntak av at enkelte rapporterer om at den oppleves som noe komplisert og uoversiktlig.

Selve romaskinen har for øvrig testerne svært lite å utsette på.
Ekspertene omtaler motstanden som svært jevn og stabil, og rotakene føles behagelige selv ved tung belastning.

Testerne er også svært fornøyde med hvor tung belastning man faktisk kan trene med, og anbefaler derfor Master R6040 til deg som ønsker å gjennomføre harde og intensive treningsøkter.

Utover dette er selve rammen bestående av en svært stabil konstruksjon, samtidig som selve produktvekten ikke er skremmende høy.

For å hjelpe deg med å komme i gang med treningen er også treningscomputeren utstyrt med 15 forhåndsinstallerte treningsprogrammer, samt en egen trådløs pulsmottaker.
På den negative siden medfølger dessverre ikke pulsbeltet i prisen, og må derfor kjøpes separat.

Master R6040 omtales som en svært pålitelig og solid romaskin, som er utstyrt med hele 15 motstandsnivåer.
Romaskinen tåler tøff bruk over lengre tid, og passer perfekt for deg som ønsker å gjennomføre intensive treningsøkter.

10 / 10
TekGuide.no

"Hvis du har høye ambisjoner med ro-opplæringen og vil ha en romaskin som gir både glede og holdbarhet, er Master R6040 et godt valg. Prisen er overraskende bra for å være i premiumklassen. Denne leverte godt på alle punkter og vi ble svært overrasket over funksjonaliteten og brukervennligheten. Master modellen vant derfor best i test prisen 2021."

Vis mer ▼
9.7 / 10
FitnessFrank.com

"Master R6040 är en robust och välkonstruerad roddmaskin som passar dig som ror ofta och länge. Kvaliteten är så god att den inte bara passar i hemmet utan även på företagsgym eller mindre gym. Trots det är den faktiskt också hopfällbar och har ett praktiskt transporthjul."

Vis mer ▼
9.0 / 10
Best-i-Test.nu

"R6040 er en eksklusivt designet proffmodell fra Master fitness som gir mye for pengene. Romaskinen er stor og robust og har en skikkelig kraftig aluminiumsramme som gir bra plass, også for høye brukere. Pedalene er svært gode med godt fotgrep og mange justeringsmuligheter."

Vis mer ▼

11. Tunturi R20 Competence

Tunturi R20 Competence

7.9 / 10

Tunturi R20 Competence Test

Beskrivelse: Tunturi R20 Competence er en enkel romaskin som passer godt for deg som ønsker å komme i gang med treningen hjemmefra.

Romaskinen omtales som allsidig, og med 8 ulike motstandsnivåer kan du enkelte variere belastningen underveis i trengsøkten.

Den innebygde treningscomputeren er utstyrt med 3 forhåndsinstallerte treningsprogrammer, og gir deg samtidig funksjoner for både tid, antall rotak, distanse, kaloriforbruk og puls.
Pulsmålingene kan gjennomføres via en trådløs pulsmottaker, som for øvrig må kjøpes separat.

I tillegg til dette er R20 Competence utstyrt med innebygde transporthjul, og romaskinen kan enkelt slås sammen når den ikke er i bruk.

På den negative siden omtales romaskinen som noe enkel, og er derfor best egnet til deg som er på utkikk etter din første romaskin.

Tunturi R20 Competence er et godt valg for deg som vil ha en enkel og allsidig romaskin.
Den innebygde treningscomputeren leveres med forhåndsinstallerte treningsprogrammer, og du kan totalt justere motstanden mellom 8 ulike nivåer.

9.4 / 10
GetFitness.no

"Tunturi R20 Compentence er et solid valg for deg som er på utkikk etter en enkel og pålitelig romaskin. Motstanden kan justeres mellom totalt 8 ulike nivåer, og den innebygde treningscomputeren har støtte for pulsmåling via et trådløst pulsbelte."

Vis mer ▼
8.5 / 10
HardWorkout.no

"Tunturi R20 Competence er enkel, men også svært god på det en romaskin skal være god på. Denne maskinen kan gi deg mange gode treningstimer fremover."

Vis mer ▼
8.4 / 10
WorkoutMachines.co.uk

"So, if you are not a pro athlete and you’re looking for a cheap rowing machine that’ll provide you with quality workout sessions like any other high-end machine, the Tunturi R20 perfectly suits you."

Vis mer ▼

12. inSPORTline inCondi RW600

inSPORTline inCondi RW600

7.8 / 10

insportline incondi rw600 test

Beskrivelse: inSPORTline inCondi RW600 omtales som en svært solid romaskin, og har blant annet blitt kåret til best i test hos forbrukermagasinet BesteiTest.no.

Romaskinen er utstyrt med magnetisk motstand, og du kan selv justere belastningen mellom hele 16 ulike motstandsnivåer.
Justeringen gjøres enkelt via hurtigtastene på den innebygde treningscomputeren.

Computeren har mottatt skryt fra testerne for å være svært brukervennlig, og er utstyrt med praktiske funksjoner for både tid, kaloriforbruk, antall rotak og puls.
Pulsmålingene kan enkelt gjennomføres via det trådløse pulsbeltet, som medfølger i prisen.

Dersom ønskelig kan du også koble deg opp mot computeren via Bluetooth, og deretter integrere romaskinen opp mot ulike treningsapper.

Rent funksjonelt er også testerne svært fornøyde med den ergonomiske utformingen, og brukere helt opptil 2 meter kan problemfritt benytte seg av romaskinen.

Den solide konstruksjonen sikrer også at brukere helt opptil 150 kilo kan benytte seg av romaskinen, og den har i tillegg mottatt skryt for å være behagelig i bruk.

inSPORTline inCondi RW600 er en stabil og robust romaskin, som er utstyrt med hele 16 ulike motstandsnivåer.
Den innebygde computeren fremstår som svært gjennomtenkt, og det trådløse pulsbeltet medfølger i prisen!

10 / 10
BesteiTest.no

"Dette er en romaskin som passer perfekt til deg som ønsker en stabil, variert og morsom treningsøkt. Her får du alt du kan drømme om av funksjoner og muligheter. Prisen er i det øvre sjiktet, men til gjengjeld får du svært mye for pengene. Maskinen er dessuten av høy kvalitet, og kommer til å gi deg treningsglede i mange år fremover. Vi kårer derfor dette treningsapparatet til beste romaskin 2021."

Vis mer ▼
8.9 / 10
HardWorkout.no

"inSPORTline inCondi RW600 er en real slitemaskin med masse funksjonalitet. Denne romaskinen råler juling, og den er laget for mye bruk over tid. Den er også enkel i bruk, og har alt vi ønsker oss av en pålitelig romaskin."

Vis mer ▼

13. Tunturi Cardio Fit R20

Tunturi Cardio Fit R20

7.5 / 10

tunturi cardio fit r20 test

Beskrivelse: Tunturi Cardio Fit R20 er en svært enkel og letthåndterlig romaskin, og leveres med en vekt på kun 15 kilo.

Romaskinen har mottatt gode tilbakemeldinger fra forbrukerne, og testerne er generelt sett tilfredse med produktet.

Dersom du vurdere å gå til innkjøp av Cardio Fit R20, er det allikevel svært viktig å være klar over at dette er en romaskin som er myntet på nybegynnere.
Motstandstypen gir ikke like kraftig belastning som eksempelvis magnetiske eller luftbaserte motstandssystemer, og selve romaskinen vil kunne oppleves som noe ustødig dersom du planlegger å gjennomføre intensive treningsøkter.

På den positive siden er Tunturi Cardio Fit R20 svært letthåndterlig og plassbesparende, og den innebygde treningscomputeren gir nyttig informasjon om treningsøkten - slik som tid, hastighet, antall rotak og estimert kaloriforbruk.

Til tross for at vurderingene generelt sett er gode for denne romaskinen, er det likevel flere som synes det er litt for få motstandsnivåer - og flere nevner også at de gjerne skulle sett at romaskinen hadde flere forhåndsinstallerte treningsprogrammer.

Tunturi Cardio Fit R20 er en svært enkel romaskin, som i all hovedsak er myntet på absolutte nybegynnere.
Romaskinen har en svært lav vekt, og motstanden kan totalt justeres mellom 4 ulike nivåer.

8.0 / 10
HardWorkout.no

"Tunturi Cardio Fit R20 er enkel, men også svært brukervennlig og funksjonell. En super romaskin til deg som ønsker det enkelt."

Vis mer ▼

14. Reebok Rower GR

Reebok Rower GR

7.5 / 10

Reebok Rower GR Test

Beskrivelse: Reebok Rower GR har mottatt skryt for å være en stabil romaskin, og leveres med et svinghjul på totalt 6 kilo.

Motstandssystemet er basert på elektromagnetisk motstand, og støynivået holdes derfor svært lavt selv ved intensive treningsøkter.
Motstanden kan justeres mellom hele 16 ulike motstandsnivåer, og både forbrukerne og testerne setter stor pris på de gode variasjonsmulighetene dette tilbyr.

Slik som mange andre romaskiner leveres også Reebok Rower GR med en innebygd treningscomputer, som det generelt sett er lite å utsette på.
Computeren har funksjoner for både tid, hastighet, frekvens, kaloriforbruk og pulsmåling.
På den negative siden er ikke det trådløse pulsbeltet inkludert i prisen, og må derfor kjøpes som tilleggsutstyr.

Rower GR har også mottatt skryt for sin ergonomiske utforming.
Det buede setet gir en behagelig sittestilling, og stroppene på fotholderne sikrer at du sitter stabilt gjennom økten.

Treningsmagasinet GetFitness.no rapporterer likevel om at den innebygde LCD-skjermen kunne vært noe større, og enkelte forbrukere har klaget på service-nivået hos Reebok.

Reebok Rower GR leveres med hele 16 ulike motstandsnivåer, og treningscomputeren innehar et bredt utvalg av forhåndsinstallerte treningsprogrammer.
Romaskinen er svært stillegående, og testerne setter stor pris på det behagelige og buede setet.

9.6 / 10
GetFitness.no

"Reebok Rower GR er en praktisk og stabil romaskin, som leveres med et solid utvalg av ulike treningsprogrammer. Den elektromagnetiske motstanden gjør dette til en behagelig og stillegående romaskin, og det store utvalget av motstandsnivåer gir deg mange variasjonsmuligheter."

Vis mer ▼

15. Master R6030

Master R6030

7.4 / 10

Master R6030 Test

Beskrivelse: Master R6030 er en solid romaskin, som blant annet har blitt kåret til beste mellomvalg hos forbrukernettstedet Best-i-Test.nu.

Romaskinen er utstyrt med hele 16 ulike motstandsnivåer, slik at du enkelt kan variere belastningen underveis i treningsøkten.

Testerne trekker blant annet frem den svært robuste konstruksjonen som en av de klare fordelene, samtidig som vekten er relativt lav - slik at romaskinen fortsatt fremstår som enkel å håndtere.

GetFitness.no gir også spesielt mye skryt til den innebygde treningscomputeren, som er utstyrt med funksjoner for både tid, distanse, hastighet, kaloriforbruk og pulsmåling.
Pulsbelte må for øvrig kjøpes separat, som man så ofte ser ved innkjøp av et treningsapparat.

Ulikt de aller fleste andre romaskiner er også Master R6030 utstyrt med hele 15 forhåndsinstallerte treningsprogrammer, som enkelt igangsettes via LCD-displayet på fremsiden av romaskinen.

Utover dette trekker også testerne frem at selve motstanden oppleves som kraftig, slik at selv de som har noe erfaring med roing kan få gevinst av denne romaskinen.

Testerne savner for øvrig et litt mer oversiktlig display på treningscomputeren, og det rapporteres om at enkelte av funksjonene er noe unøyaktige.

Master R6030 er en kraftig romaskin, som passer godt for deg som vil ta treningen til et nytt nivå.
Med hele 16 ulike motstandsnivåer kan du enkelt justere belastningen slik du selv ønsker, og selve konstruksjonen fremstår som svært stabil.

9.0 / 10
Best-i-Test.nu

"Setet føles moderat hardt og glir nesten friksjonsfritt. R6030 har en kombinert luft- og magnetisk motstand, og maksmotstanden er mer enn høy nok for selv de sterkeste brukerne. Alt dette muliggjør en utmerket robevegelse for både høye og lave brukere."

Vis mer ▼
8.0 / 10
GetFitness.no

"Romaskinen leveres med 15 forhåndsinstallerte treningsprogrammer, slik at du enkelt kan komme i gang med treningsøkten. R6030 er utstyrt med motorstyrt magnetbrems kombinert med luftmotstand. Denne kombinasjonen gir deg mulighet til å trene med kraftig motstand, og vil utvilsomt gi deg en heftig treningsøkt."

Vis mer ▼

16. Abilica WinRower 2.0

Abilica WinRower 2.0

7 / 10

Abilica WinRower 2.0 Test

Beskrivelse: Abilica WinRower 2.0 er en romaskin som er spesielt utviklet for det skandinaviske markedet, og den ergonomiske utformingen er dermed designet deretter.

Romaskinen har mottatt skryt for å ha en solid konstruksjon, og den aluminiumsbaserte setestammen gir en god og behagelig bevegelse under hele treningsøkten.

Ulikt andre romaskiner på dette prisnivået, leveres Abilica WinRower 2.0 med en avansert treningscomputer - som støtter blant annet tid, distanse, hastighet, kaloriforbruk og måling av puls.

Pulsmålingene gjennomføres enkelt via den trådløse pulsmåleren, og du kan hele tiden holde oversikt via den innebygde LCD-skjermen.
GetFitness.no trekker likevel frem selve LCD-skjermen som en noe negativ faktor, da skjermen rett og slett kunne vært noe større.

Utover dette finner du hele 12 forhåndsinstallerte treningsprogrammer på computeren, og motstanden kan justeres mellom hele 16 ulike motstandsnivåer.

Abilica WinRower 2.0 er et godt valg for deg som er på utkikk etter en solid romaskin til en rimelig penge.
GetFitness.no er svært fornøyde med produktet, og tildeler den hele 9 av 10 poeng!

9.0 / 10
GetFitness.no

"Romaskinen har en solid og pålitelig konstruksjon, og setestammen i aluminium gir en behagelig bevegelse under hele treningsøkten. WinRower 2.0 er utstyrt med hele 16 ulike motstandsnivåer, og utkonkurrerer derfor de aller fleste romaskiner i denne prisklassen når det kommer til variasjonsmuligheter."

Vis mer ▼

17. FitNord Oceans 300

FitNord Oceans 300

6.6 / 10

FitNord Oceans 300 Test

Beskrivelse: FitNord Oceans 300 har mottatt svært gode tilbakemeldinger fra testerne hos HardWorkout.no, hvor det blant annet trekkes frem at dette er en svært stilren og estetisk pen romaskin.
Dette er vi utvilsomt enige i, og designmessig ser rett og slett romaskinen svært bra ut.

Funksjonsmessig er også FitNord Oceans 300 en sikker vinner.
Romaskinen har mottatt skryt for å ha en svært solid konstruksjon, og motstanden kan enkelt justeres mellom 8 ulike motstandsnivåer.

Den unike kombinasjonen av elektromagnetisk- og luftmotstand sikrer også at du kan trene med svært høy belastning, og testerne anbefaler denne romaskinen selv til de mer veltrente.

Den innebygde treningscomputeren leveres med mange nyttige funksjoner, slik som tid, hastighet, distanse, pulsnivå og lignende.

På fremsiden av romaskinen finner du også en hendig holder for nettbrett, slik at du kan se på film eller TV-serier mens du trener.

FitNord Oceans 300 er et godt valg for deg som vil trene med tung belastning, og det unike designet gjør at romaskinen også er pen å se på!

8.6 / 10
HardWorkout.no

"FitNord Oceans 300 leverer en meget god totalpakke for de som ønsker en elegant og kraftig maskin som leverer høy motstand og topp ro-følelse."

Vis mer ▼

18. Titan Life Rower R65

Titan Life Rower R65

6.5 / 10

Titan Life Rower R65 Test

Beskrivelse: Titan Life Rower R65 er en kraftig romaskin som leveres med en kombinasjon av luft- og magnetisk motstand.

Luftmotstanden vil bidra til å sikre en mer realistisk roopplevelse, samtidig som den magnetiske motstanden muliggjør trening med tung belastning.

På fremsiden av romaskinen finner du en praktisk treningscomputer, som til enhver tid gir deg nyttig informasjon om treningsøkten.

Testerne gir også Rower R65 skryt for å ha hele 16 ulike motstandsnivåer, slik at du enkelte kan variere belastningen underveis i treningsøkten - og kombinert med de 21 ulike treningsprogrammene er valgmulighetene mange.

Titan Life Rower R65 er en rimelig romaskin, som leveres med et svært solid motstandssystem.
Belastningen kan varieres mellom mange ulike nivåer, og det store utvalget av treningsprogrammer gir deg mange variasjonsmuligheter!

8.5 / 10
HardWorkout.no

"Titan Life Rower R65 er en ypperlig romaskin for alle som er ute etter en høykvalitets romaskin til hjemmetrening- både nybegynnere og mer erfarne."

Vis mer ▼

19. Abilica QuickRower

Abilica QuickRower

5.8 / 10

Beskrivelse: Abilica QuickRower er en liten og kompakt romaskin, som er tilgjengelig til en fornuftig pris.

Romaskinen er utstyrt med magnetisk motstand, hvor belastningen totalt kan justeres mellom 8 ulike motstandsnivåer.

QuickRower er utstyrt med en egen innebygd treningscomputer, hvor det finnes funksjoner for tid, distanse, frekvens og kaloriforbruk.

Testerne savner for øvrig en egen pulsmåler, og computeren er heller ikke utstyrt med noen forhåndsinstallerte treningsprogrammer.

Både forbrukerne og testerne er enige om at QuickRower er svært letthåndterlig, og den kan enkelt slås sammen når den ikke er i bruk.
Lydnivået er også noe de enes om - som altså er svært lavt, slik at du enkelt kan se TV eller høre musikk mens du trener.

På den negative siden rapporteres det om at fotfestet rett og slett ikke er godt nok, som i praksis kan føre til at man ikke sitter så stødig som man skal.

Abilica QuickRower er en kompakt romaskin, som passer godt for deg som har begrenset med plass til rådighet.
Prisnivået er fornuftig, og romaskinen har mottatt skryt for å være svært enkel å håndtere.

9.6 / 10
GetFitness.no

"Abilica QuickRower er et godt valg for deg som er ute etter en rimelig romaskin. Egenvekten er lav, og romaskinen kan enkelt foldes sammen når den ikke er i bruk - slik at du kan sette den til side mellom hver treningsøkt."

Vis mer ▼
7.0 / 10
Bäst-i-Test.se

"Abilica QuickRower vänder sig till dig som söker en enkel men effektiv roddmaskin för helkroppsträning men som har begränsat med yta. Om du är över 180 cm bör du dock prova roddmaskinen innan, så att du är säker på att glidlängden inte är för kort."

Vis mer ▼

20. Casall Rower R600 Pro

Casall Rower R600 Pro

5.2 / 10

Casall Rower R600 Pro Test

Beskrivelse: Casall Rower R600 Pro har mottatt relativt gode tilbakemeldinger fra testerne, og gjengangeren er at selve konstruksjonen fremstår som svært stabil og robust.

Motstanden omtales som jevn og behagelig, og kan justeres mellom totalt 16 ulike nivåer.
Den integrerte treningscomputeren leveres videre med 12 forhåndsinstallerte treningsprogrammer, slik at du enkelt kan komme i gang med treningsøkten.
Via treningscomputeren kan du også holde oversikt over både kaloriforbruk, antall rotak, tilbakelagt distanse, pulsnivå og lignende.

På fremsiden av romaskinen finner du også en liten vifte, som kan bidra til å kjøle deg ned under de mest intensive treningsøktene.

På den negative siden kan romaskinen dessverre ikke legges sammen når den ikke er i bruk, og flere av testerne omtaler støynivået som noe høyt.

Casall Rower R600 Pro er en kraftig romaskin, som leveres med en svært robust konstruksjon.
Motstanden omtales som jevn og behagelig, men det rapporteres også om at støynivået er noe høyt.

8.3 / 10
HardWorkout.no

"Casall Rower R600 PRO er romaskinen for deg som ikke vil gå på kompromiss med utstyret. Denne maskinen er ekstremt robust og stabil, og byr på en jeg og god motstand gjennom kombinert magnetisk/luftmotstand."

Vis mer ▼
8.0 / 10
Best-i-Test.nu

"R600 har en robust og solid konstruksjon som tåler harde tak, men er dessverre ikke sammenleggbar. Derimot gjør de solide transporthjulene maskinen lett å flytte rundt."

Vis mer ▼