Samsung Jet 90 Multi Test

samsung jet 90 multi test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av den trådløse støvsugeren Samsung Jet 90 Multi har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, sugeevne, batterikapasitet og støynivå.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Samsung Jet 90 Multi

8.4 / 10

samsung jet 90 multi test

Beskrivelse: Samsung Jet 90 Multi er en svært letthåndterlig og brukervennlig støvsuger, som blant annet omtales som svært enkel å manøvrere.

Støvsugeren har en lav egenvekt, og passer derfor perfekt for deg som vil unngå unødig belastning på armer og rygg mens du rengjører huset.
Forbrukermagasinet DinSide.no sammenligner faktisk Samsung Jet 90 Multi med toppmodellene fra ingen andre enn Dyson, og de trekker blant annet frem at Jet 90 Multi faktisk er enklere å bruke.

Tek.no ser seg også fornøyde med Samsung Jet 90 Multi, og nevner blant annet at sugekraften er svært god, samtidig som den enkelt får med seg dyrehår opp fra gulvet.
DinSide.no nevner for øvrig at sugekraften ikke helt kan måle seg med de aller beste modellene på markedet, men jevnt over er dette allikevel et svært godt kjøp.

Batteritiden er det også lite å utsette på, og etter kun 210 minutter er støvsugeren fulladet - og klar for bruk i omkring 60 minutter (avhengig av intensitetsnivået du stiller inn støvsugeren med).

Samsung Jet 90 Multi er en svært robust støvsuger, som leveres med god sugekraft. Den håndterer dyrehår med glans, men vi skulle gjerne sett at det fulgte med litt flere munnstykker.

8.5 / 10
Tek.no

"En kraftfull støvsuger som det er behagelig å støvsuge med."

Vis mer ▼
6.6 / 10
DinSide.no

"Lett å manøvrere, bøyelig skaft gjør at man kommer til på vanskelige steder, kraftig LED-lys, god pris"

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste trådløse støvsugerne på markedet, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av trådløse støvsugere!