Inneholder lenker til annonsører

I vår test av oppvaskmaskinen Scandomestic SFO 4101 har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet ytelse, brukervennlighet, effektivitet, driftssikkerhet og energiforbruk.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Scandomestic SFO 4101

6 / 10

Scandomestic SFO 4101 test

Beskrivelse: Til tross for at Scandomestic SFO 4101 kun har mottatt en middels god vurdering fra det danske forbrukerrådet Tænk.dk, er det få av forbrukerne som har noe negativt å trekke frem om denne oppvaskmaskinen.

Scandomestic SFO 4101 er en frittstående oppvaskmaskin som leveres med 14 stk kuverter, og er utstyrt med totalt 6 ulike vaskeprogrammer du kan velge mellom.

Ekspertene hos Tænk.dk har trukket frem rengjørings- og tørkeevnen til Scandomestic SFO 4101 som en av de sterke sidene, samtidig som energiforbruket også er vurdert som tilfredsstillende.
Testerne er forøvrig ikke spesielt fornøyde med lydnivået, og det trekkes også frem at vaskeprogrammene tar noe lang tid.

Tilbakemeldingene fra forbrukerne er derimot at lydnivået ikke er for høyt, og at tidsbruken er mer eller mindre gjennomsnittlig.
Både forbrukerne og testerne er også imponerte over hvor brukervennlig denne oppvaskmaskinen er.

Scandomestic SFO 4101 er utstyrt med innebygd vannsikring, og støtte for forsinket oppstart!

5.3 / 10
Tænk.dk

"Oppnådde 5.3 i Tænk.dk's test av oppvaskmaskiner."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste oppvaskmaskinene, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av oppvaskmaskiner!