Siemens VSZ7530 Test

Siemens VSZ7530 Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av støvsugeren Siemens VSZ7530 har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet ytelse, brukervennlighet, effektivitet, driftssikkerhet og energiforbruk.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Siemens VSZ7530

7.5 / 10

Siemens VSZ7530 Test

Beskrivelse: Siemens VSZ7530 er en kraftig støvsuger, som passer perfekt for deg som har behov for solid sugekraft, slik at selv de minste støvkornene blir fjernet.
Støvsugeren er utstyrt med en motor på hele 850 W - men lydnivå opprettholdes allikevel overraskende lavt, med kun 69 dB.

Siemens VSZ7530 har også mottatt skryt for å filtrere ut støvpartikler på en svært skånsom måte, og er blant annet utstyrt med HEPA-filter.

Den totale arbeidsradiusen er hele 12 meter, og støvsugerposen har en total kapasitet på 5 liter!

10 / 10
TestMagasinet.dk

"Powersensor er en nyudviklet teknologi fra Siemens, som afhjælper et af de store problemer der tidligere har været omkring støvsugere. Normalt vil en støvsuger lige så stille tabe sugeevne mens posen bliver fyldt, men denne teknologi afhjælper fuldstændig problemet. Derudover er maskinen faktisk den mest miljørigtige i sin klasse og udemærker sig desuden også ved at være den, der producere det laveste lydniveau. Maskinen er helt nede på 66 dB, så den kan sagtens bruges uden at vække hele huset op. De andre værdier er også meget pæne, som man naturligvis forventer sig af topmodellen. Kun støvopsamling på tæppe scorer andet end topkarakteren og maskinen er helt sikkert pengene værd."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste støvsugerne, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av støvsugere!