Sonos Arc Test

Sonos Arc Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av lydplanken Sonos Arc har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet ytelse, brukervennlighet, tilkoblingsmuligheter – og ikke minst, lydkvalitet!

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Sonos Arc

9.0 / 10

Sonos Arc Test

Beskrivelse: Sonos Arc er nok en svært populær lydplanke fra Sonos, og denne lydplanken har vært gjenstand for en lang rekke produkttester.
Jevnt over er ekspertene svært fornøyde med produktet, og flere av testerne går så langt som å si at de aldri før har opplevd så god TV-lyd.

Det norske forbrukermagasinet Tek.no trekker blant annet frem den nye Dolby Atmos-støtten som en svært stor fordel, og så godt som samtlige av testerne enes om at dialog-gjengivelsen oppleves som svært klar og tydelig.
Forbrukerne sier seg også enige i dette, og flere trekker frem at lydbildet oppleves som velbalansert og behagelig.

På den negative siden er det flere som har ytret ønske om en noe kraftigere bass - og dette er mer eller mindre umulig å oppnå med mindre du anskaffer en egen ekstern basskasse.
Merk forøvrig at den eneste basskassen som kan pares med Sonos Arc er Sonos' egne subwoofer.

Leveres med støtte for både Amazon Alexa og Google Assistant, og kan naturligvis integreres opp mot andre Sonos-enheter!

9.4 / 10
KomputerForAlle

"Sonos Arc er en lydplanke som gir overbevisende og stor tv-lyd, og den kan også spille musikk fra pc-en eller strømmetjenester som Spotify eller Tidal. "

Vis mer ▼
8.5 / 10
Tek.no

"Det har gått syv år siden Sonos lanserte Playbar, og nå har den endelig fått en verdig oppfølger. Arc følger i forgjengerens fotspor med bravur, og føles som et moderne, solid og riktig steg for selskapet. Endelig er ting som Dolby Atmos, AirPlay 2 og stemmeassistenter på plass, og resultatet er slående. Lydplanken låter godt uansett hva du utsetter den for – fra brølende actionfilmer til komplekse musikkstykker. "

Vis mer ▼
8.5 / 10
Which.co.uk

"This a superb Best Buy sound bar, with truly impressive audio quality and up there with the very best we’ve tested. If you’re not put off by the high price tag, you won’t be disappointed."

Vis mer ▼
8.3 / 10
DinSide.no

"Meget god lyd, spesielt høy kvalitet på vokal, høy generell kvalitetsfølelse, meget brukervennlig oppsett, god app med mange muligheter"

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste lydplankene, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av lydplanker!