Sonos Move Test

Sonos Move Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av smarthøyttaleren Sonos Move har vi hentet ut kunde- og ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som blant annet har vektlagt ytelse, brukervennlighet, tilkoblingsmuligheter – og ikke minst, lydkvalitet!

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Sonos Move

9.2 / 10

Sonos Move Test

Beskrivelse: Move er den første portable høyttaleren levert av Sonos, og den har mottatt svært gode tilbakemeldinger - både fra forbrukerne og ekspertene.

Sonos er naturligvis tro til konseptet, og Move kan derfor enkelt integreres opp mot Sonos' egen multiroom-system.

Ulikt fra tidligere produkter fra Sonos, kan Sonos Move enkelt også integreres opp mot ulike digitale taleassistenter, slik som Google Assistant, Amazon Alexa og Siri.

Testerne har også lite å utsette på selve lydkvaliteten, og Sonos Move yter svært godt både innendørs og utendørs.
Testerne trekker også frem den nyskapende TruePlay-løsningen som et stort pluss, da den i praksis tilpasser lydbildet til høyttalerens omgivelser.

Både testerne og forbrukerne enes om at selve oppsettet er svært enkelt, og høyttaleren støtter en lang rekke musikkstrømmetjenester.

På den negative siden er det flere som nevner at høyttaleren dessverre mister enkelte funksjoner dersom man kobler til via Bluetooth, og høyttaleren kan ikke benyttes som bakhøyttaler i et eksisterende Sonos-system.

Batteritid på 10 timer!

10 / 10
ExpertReviews.co.uk

"In short, I love this speaker. I was initially surprised at how big and heavy it was and, at 3kg and nigh on a foot tall, it isn’t a speaker you’re going to want to sling your backpack. But if you want great sound quality you have to accept some compromises. "

Vis mer ▼
9.4 / 10
KomputerForAlle

"Sonos Move er en god kombinasjon av en Wi-Fi-høyttaler for hjemmebruk og en Bluetooth-høyttaler som kan være med på tur."

Vis mer ▼
9.0 / 10
TechRadar.com

"Den er dyr, men Sonos Move er verdt prisen med sine smarte tilkoblingsmuligheter og stueverdige lyd. Det er bare synd at den ikke kan brukes som en del av Sonos' surround-løsning."

Vis mer ▼
9.0 / 10
TechHive.com

"The Sonos Move is a fantastic portable speaker and a rugged, weatherized component of one of the world’s preeminent multi-room audio systems."

Vis mer ▼
8.3 / 10
DinSide.no

"Godt og balansert lydbilde, svært enkelt oppsett og styring, bred støtte for musikkstrømmetjenester, støtter Google Assistent og Amazon Alexa, automatisk TrueTone-lydutjevning"

Vis mer ▼

Klikk her for å vise alle testene (+3)

8.3 / 10
Klikk.no

"Etter noen uker med Move, må vi si oss godt fornøyd. Det viktigste er at den faktisk låter ordentlig bra. I tillegg er den enkel å flytte med seg til et rom «uten lyd» når man trenger det. "

Vis mer ▼
8.0 / 10
Tek.no

"For Sonos Move er hverken den mest bærbare bluetoothhøyttaleren eller den beste multiromshøyttaleren på markedet, men det er den beste kombinasjonen av de to sjangrene vi har sett til nå. Det forsvarer også den høye prislappen på nesten 4000 kroner."

Vis mer ▼
8.0 / 10
PCMag.com

"The Sonos Move is a powerful multi-room smart speaker with Amazon Alexa and Google Assistant voice control, as well as a durable, battery-powered design you can use anywhere."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste smarthøyttalerne på markedet, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av smarthøyttalere!