Sony HDR-AS50 Test

Sony HDR-AS50 test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av actionkameraet Sony HDR-AS50 har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet maksimal oppløsning, FPS, brukervennlighet, tilkoblingsmuligheter, smartfunksjoner og mye mer.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Sony HDR-AS50

7.3 / 10

Sony HDR AS50 Test

Beskrivelse: Sony HDR-AS50 er ikke av de mest avanserte actionkameraene på markedet, men til gjengjeld ser man at prisnivået er svært fornuftig.

Med dette actionkameraet kan du filme med Full HD-oppløsning (1920 x 1080), og den maksimale stillbildeoppløsningen er 12 MPx.

Testerne har gitt Sony HDR-AS50 skryt for å tilby god bildestabilisering, samtidig som batteritiden er meget god sammenlignet med andre actionkameraer.
Tilkoblingsmulighetene er det også lite å utsette på, og du kan enkelt velge mellom både WiFi og Bluetooth.

Det amerikanske forbrukernettstedet TrustedReviews gir også Sony HDR-AS50 skryt for å ha en svært solid konstruksjon, og trekker frem stillbildekvaliteten som en av de store styrkene til dette kameraet.

På den negative siden er det ikke mulig å ta opp video i 4K, og spesielt sakte film-modusen har vært gjenstand for negative tilbakemeldinger.
Testerne er heller ikke spesielt imponerte over menysystemet, som fremstår noe uoversiktlig og rotete - samtidig som kameraet i seg selv ikke er vanntett uten ekstra beskyttelseshus.

Sony HDR-AS50 er et godt budsjettvalg for deg som er på utkikk etter ditt første actionkamera. Bildekvaliteten er OK, og den solide konstruksjonen gjør at kameraet tåler hard påkjenning over lengre tid.

7.0 / 10
TrustedReviews.com

"There’s plenty to like about the Sony HDR-AS50 Action Cam. The camera is intuitive to use, especially compared to the slightly fiddly GoPro Hero 4 Session. It also has longer battery life and the advantage of having a replaceable cell. Having said that, now that the Hero Session has been drastically reduced in price since its launch, I’d still opt for the GoPro. It has better image quality and far superior audio recording. It’s also considerably more svelte than the HDR-AS50 in its waterproof case, too."

Vis mer ▼
5.0 / 10
Tek.no

"I sum er ikke Sony AS50 et direkte dårlig actionkamera, men når alle faktorer legges sammen, har det bare ikke noe å by på som ikke andre kameraer gjør bedre."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste actionkameraene på markedet, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av actionkameraer!