Sony DSC-RX0 Test

Sony DSC-RX0 Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av actionkameraet Sony DSC-RX0 har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet maksimal oppløsning, FPS, brukervennlighet, tilkoblingsmuligheter, smartfunksjoner og mye mer.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Sony DSC-RX0

6.3 / 10

Sony DSC-RX0 Test

Beskrivelse: Sony DSC-RX0 er et actionkamera som leveres med en maksimal oppløsning på 1920 x 1080 (Full HD).

Kameraet har fått skryt fra testerne for å tilby svært klare og skarpe stillbilder, og funksjonsmessig er dette en av de bedre actionkameraene som er å få tak i.
ExpertReviews.co.uk trekker også frem det faktumet at kameraet er vanntett ned til 10 meters dybde som en av de største styrkene - uten at dette er spesielt unikt, da man finner samme funksjonalitet hos både GoPro og DJI.

Utover dette er testerne hos det norske forbrukermagasinet Lyd&Bilde fornøyde med at kameraet har et kompakt og minimalistisk design, og at det oppleves som enkelt å bruke selve kameraet.

På den negative siden er Sony DSC-RX0 ikke utstyrt med egen bildestabilisator, og batteritiden er ikke på nivå med de beste actionkameraene på markedet.

8.3 / 10
LydOgBilde.no

"Sony RX0 er et kamera med styrker og svakheter. Fraværet av bildestabilisator og den høye prisen, er ingen fordel. For noen er det også en ulempe at RX0 ikke tar opp 4K-video internt, særlig når muligheten finnes på langt billigere kameraer. Men til profesjonelle videofotografer, dronefotografer, og sportsopptak, er potensialet i det knøttlille kameraet nesten uendelig."

Vis mer ▼
6.0 / 10
ExpertReviews.co.uk

"I’m not sure what to make of the Sony RX0. On the one hand, Sony has seemingly achieved the impossible, squeezing the big sensor from its excellent RX100 cameras into a body little bigger than a matchbox. Raw image quality, as a result, is truly impressive, and Sony also bestows the RX0 with a full array of professional tools, from zebra-striping to focus peaking and all sorts in between."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste actionkameraene på markedet, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av actionkameraer!