Stiga ST 8051 AE Test

Stiga ST 8051 AE Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av snøfreseren Stiga ST 8051 AE har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet ytelse, driftssystem og kapasitet  – og ikke minst, den totale kvaliteten!

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Stiga ST 8051 AE

6.1 / 10

Stiga ST 8051 AE Test

Beskrivelse: Stiga ST 8051 AE er en elektrisk snøfreser, som har fått skryt for å være svært letthåndterlig.
Ulikt fra mange andre elektriske snøfresere, benytter Stiga ST 8051 AE et eget batteri - slik at du ikke trenger å forholde deg til ulike kabelstrekk mens du freser snø.

Til tross for at prisen på selve batteriet er relativt høy (kjøpes separat), så er testerne svært fornøyde med at batteriet kan gjenbrukes på andre Stiga-enheter.

Testerne er også imponerte over den solide konstruksjonen, og batteriet har i følge testerne høy kapasitet.

Stiga ST 8051 AE leveres naturligvis med elektrisk oppstart, og det trekkes frem at hurtigstarts-mekanismen fungerer svært godt.

På den negative siden yter Stiga ST 8051 AE dårligere enn de fleste bensindrevne snøfreserne i dyp snø, og dersom du forventer tunge snøfall bør du muligens se i en annen retning.

Arbeidsbredden til Stiga ST 8051 AE er 51 centimeter, noe som i praksis er midt på treet - og man ser gjerne at de bensindrevne snøfreserne leveres med noe større arbeidsbredde.

Obs! Batteri og lader kjøpes separat, og den totale kostnaden vil bli omkring 10 000 kroner.

9.0 / 10
Best-i-Test.nu

"Stiga ST 8051 AE er en veldig kraftig snøfreser til å være batteridrevet. Den klarer ikke like stor belastning som en bensindrevet modell, men imponerer likevel. Derimot klarer den for eksempel opp til 2 decimeter tørr snø uten problemer og uten at det påvirker batterilevetiden nevneverdig. Større belastninger enn dette blir imidlertid for tøft og reduserer batteriets levetid betydelig. På samme måte klarer ST 8051 AE opp til fem centimeter våt snø uten vanskeligheter."

Vis mer ▼
5.0 / 10
Aftonbladet.se

"Oppnådde 5.0 poeng i Aftonbladets test av snøfresere."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste snøfreserne på markedet, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av snøfresere!