Titan Homegym Test

Titan Homegym Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av multigymmet Titan Homegym har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet maksimal vektbelastning, antall øvelser, konstruksjon, slitestyrke og pris.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Titan Homegym

6 / 10

Titan Homegym Test

Beskrivelse: Titan Homegym har mottatt skryt fra testerne for å tilby en høy vektbelastning til en svært fornuftig pris.

Testerne er også imponerte over det plassbesparende designet, og dette er derfor en perfekt løsning for deg som ønsker å trene med høy belastning - og som samtidig ønsker å redusere plassbruken.

Med Titan Homegym kan du gjennomføre de typiske øvelsene man typisk finner på et multigym, slik som pec-dec, roing, utspark og brystpress..

Testerne har også bemerket seg at Titan Homegym har en stabil konstruksjon - med unntak av at maskinen lett kan løftes opp dersom man trener biceps på fremsiden av apparatet.

Det medfølgende vektmagasinet er heller ikke utstyrt med oppmerking for de ulike vektbelastningene, noe som i seg selv er et minus.

Uavhengig av disse negative faktorene, er Titan Homegym et kostnadseffektivt og plassbesparende multigym som absolutt gjør jobben!

8.0 / 10
Best-i-Test.nu

"Titan Homegym 100 kg er en nedtonet multigym som gir bemerkelsesverdig mange kilo vekter for pengene. Normalt koster en multigym med 100 kg vekter nemlig dobbelt så mye. En så lav pris innebærer ikke overraskende enkelte kompromisser med hensyn til byggekvalitet og funksjonalitet."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste multigymmene, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av multigym!