Titan Life Athlete T64 Test

Titan Life Athlete T64 Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av tredemøllen Titan Life Athlete T64 har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, løpebånd, slitestyrke og komfort.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Titan Life Athlete T64

7.3 / 10

Titan Life Athlete T64 Test

Beskrivelse: Tredemøllen Titan Life Athlete T64 leveres med hele 24 forhåndsinstallerte treningsprogrammer, og har fått skryt for å være en funksjonsrik tredemølle.

Titan Life Athlete T64 har en maksimal hastighet på 20 km/t, og stigningen kan stilles inn til hele 16%.

Enkelte av testerne har gitt tredemøllen skryt for å være svært funksjonsrik, og den innebygde treningscomputeren har støtte for blant annet tid, distanse, hastighet og kaloriforbruk.

Selve tredemøllen veier kun 73 kg, og har dermed fått skryt for å være svært letthåndterlig.

Dimensjonene på løpebåndet er 140 x 48 centimeter, og testerne har gitt tilbakemelding om at løpebåndet gjerne kunne vært noe lengre.

8.4 / 10
GetFitness.no

"Titan Life Athlete T64 er en solid og pålitelig tredemølle, som passer godt til hjemmebruk. Tredemøllen har en maksimal hastighet på hele 20 km/t, og kombinert med en helning på 16% vil du utvilsomt få deg en god treningsøkt på denne mølla! Athlete T64 kommer med en rekke funksjoner, som blant annet tidtaking, distanse, hastighet, kalorioversikt, kroppsfettmåling og håndpulssensorer. Tredemøllen kommer i tillegg til dette med 24 forhåndsinstallerte programmer, slik at du slipper å sette opp dette manuelt. Med en vekt på kun 73 kg, kombinert med at den er sammenleggbar, er dette en tredemølle som er spesielt godt egnet til hjemmebruk. Til tross for at løpebåndet kunne vært noe lengre, er det behagelig å løpe på møllen."

Vis mer ▼
8.0 / 10
AltForDeg.com

"Oppnådde 8.0 poeng i AltForDeg.com's test."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste tredemøllene, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av tredemøller!